Ștefan Stan a rupt tăcerea, după ce s-a spus că divorțează! Ce relație are, de fapt, artistul cu soția sa. Simona s-a mutat în Germania cu cele două fetițe ale lor

,
Ștefan Stan a rupt tăcerea

Ștefan Stan a rupt tăcerea

[Sursa foto: Facebook Stefan Stan ]

Ștefan Stan a spus adevărul despre relația pe care o are cu soția sa. Ce spune artistul despre divorț?

În ultima vreme, au apărut zvonuri despre faptul că Ștefan Stan și soția lui divorțează, după ce Simona s-a mutat în Germania împreună cu cele două fetițe, iar cântărețul a rămas în România. Acum, Ștefan Stan a făcut lumină în acest caz și a dezvăluit ce se întâmplă între el și soția lui.

Ștefan Stan, adevărul despre divorț

După plecare soției și a fetițelor în Germania, nenumărate zvonuri au apărut în showbiz despre faptul că Ștefan Stan divorțează.

Simona și fetițele s-au mutat de mai bine de 6 luni, în Germania, la Rottenburg, aproape de Nurenberg, acolo unde este acum în vizită pentru două săptămâni și Ștefan Stan, pentru a-și încărca bateriile pentru perioada încărcată care urmează.

Ștefan Stan a rupt tăcerea

Ștefan Stan a rupt tăcerea

[Sursa foto: Facebook Stefan Stan ]

„Eu sunt în Germania acum, la fete. Mă întorc în țară de Moș Nicolae, am evenimente începând cu 6 decembrie, un program nebun. Acum sunt în concediu în Germania, cu familia, pentru două săptămâni.

Stau împreună cu fetele mele aici, apoi mă întorc în București. Ele s-au mutat în Germania, de 6 luni deja, fetele au grădiniță aici. Așa am decis cu soția că este cel mai bine pentru viitorul lor.”,   a declarat Ștefan Stan pentru Click!

Citește și: În ce stare este soția lui Ștefan Stan după ce a fost dusă de urgență la spital: „Nu e bine, chiar nu e bine”

Artistul a mai dezvăluit că îi este greu să stea departe de fete și de soție, însă încearcă să le viziteze în Germania la două luni. Ștefan Stan a ținut să lămurească și un aspect destul de important, după mutarea soției și a fetelor în străinătate s-a zvonit că artistul ar divorța, astfel a spulberat toate zvonurile și a precizat că relația cu soția sa merge foarte bine, însă trebuie să stea în România ca să facă bani.

„Din cauza acestei schimbări din viața noastră, mulți zic că ne-am despărțit dar nu e vorba de niciun divorț! Ele s-au mutat aici și eu stau acasă, la București. Trebuie să muncesc, trebuie să fac bani, am concerte, am cariera mea de artist, eu mă ocup de ale mele și le vizitez în Germania cam o dată la două luni.

Am mult de lucru în țară, am scos și piesa nouă care e frumoasă și merge bine, “Șah în dragoste”. Pentru mine, cel puțin până la sfârșitul anului, este acum o perioadă extrem de aglomerată și plină din punctul de vedere al carierei și concertistic, avem treabă multă.

Crăciunul și Revelionul le fac în București, la cântări. Iar dacă nu urmează un alt proiect important după Revelion, atunci o să vin la fete în Germania.”, a mai spus artistul pentru sursa citată.

Citește și: Exclusiv! Cum se simte Ștefan Stan în postura de tată a două fete: "Când vine vorba de copiii mei, nimic nu este prea greu"

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Exclusiv! Cum se simte Ștefan Stan în postura de tată a două fete: "Când vine vorba de copiii mei, nimic nu este prea greu"

Pensiile militare se indexează cu un procent cuprins între 12,5% - 1% (proiect OUG)

Exclusiv! Cum se simte Ștefan Stan în postura de tată a două fete: "Când vine vorba de copiii mei, nimic nu este prea greu"

Soția lui Ștefan Stan este însărcinată. Cum au făcut marele anunț?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies