Stefan de la Exatlon a fost campion de skandenberg la juniori! Vezi fotografii de la primul succes international al Razboinicului

,

Acum sapte ani, Stefan de la Exatlon a fost campion de skandenberg la un concurs organizat in Bulgaria.

In 2011, Stefan de la Exatlon a fost campion de skandenberg, pe vremea cand era junior. El a participat la un concurs organizat in Bulgaria, la categoria 80 de kilograme, invangandu-si toti adversarii si urcand pe prima treapta a podiumului.

„Singurul roman participant la concursul de skandenberg Belogradchik Open 2011 (Bulgaria), Stefan Floroaica a reusit sa obtina primul sau titlu la un concurs international, locul intai la categoria 80 kg juniori, bratul drept”, scria site-ul bratdefier.ro, specializat in skandenberg.

Acum sapte ani, Stefan de la Exatlon a fost campion de skandenberg la juniori. Din pacate, el nu a mai performat ulterior, chiar daca a mai participat si la alte concursuri, spre deosebire de Ion Oncescu, fostul sau adversar din trupa Faimosilor. Oncescu are 5 titluri mondiale la skandenberg, ultimul cucerit in 2010.

 

Citește și:

Gest emotionant facut de Stefan de la Razboinicii anul trecut, la maratonul de la Izmir! Zeci de turci l-au felicitat atunci pentru asta

EXATLON. Dezvaluirile tatalui lui Stefan despre fiul sau devenit celebru: "Era un copil foarte afectuos si cuminte!"

Cum si-a motivat Stefan iesirea violenta la adresa lui Alex! Ce a avut de spus dupa ce i-a adresat cuvinte dure

Bomba la Exatlon! Fosta Faimoasa a DIVORTAT in secret! Nimeni nu se astepta!

Diana Belbiță a plecat definitiv din România! Unde s-a stabilit fosta Faimoasă: "Intenționez să-mi clădesc un viitor aici"


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies