START VOT! S-au deschis liniile de vot la Survivor România! Va puteti susține concurentul favorit din echipa Razboinicilor doar pe durata consiliului de nominalizare!

,
survivor romania 2021
Razboinicii au pierdut jocul deimunitate si au fost nevoiti sa faca nominalizari.

Votati-va concurentul favorit, din echipa Razboinicilor, pentru a ramane in competitie! Perioada votului este doar in timpul consiliului de nominalizare, pana cand Daniel Pavel va spune STOP VOT, dupa care liniile de votare se vor inchide.


In articol:

Jocul pentru imunitate de astăzi de la „Survivor România” a fost o adevarata provocare atat pentru Faimoși, cât și pentru Războinici, având în vedere că au luptat cu indarjire pana la capat. Traseul nu a fost deloc simplu, iar concurenții ambelor echipe au fost nevoiți să facă eforturi mari pentru a câștiga puncte pretioase pentru echipa.

Razboinicii au pierdut primul joc de imunitate al saptamanii, astfel că în consiliul de astazi vor fi nevoiti sa faca nominalizări. Concurenții din echipa Razboinicilor vor putea fi susținuți de public doar pe durata consiliului de nominalizare, în momentul în care Daniel Pavel va spune START VOT. Apoi, liniile de vot se vor închide atunci când prezentatorul emisiunii va spune STOP VOT. 

Votati-va concurentul favorit, din echipa Razboinicilor, pentru a ramane in competitie! Iata cum puteti proceda!

Astfel, Razboinicii pot fi susținuți de public prin vot, prin SMS, însă doar pe perioada consiliului de nominalizare, atunci când se deschid liniile de votare. Orice vot trimis în afara acestui interval nu va fi luat în considerare.

Prezentatorul emisiunii Survivor România, a anunțat că toți concurenții din echipa Razboinicilor vor putea fi votați prin SMS la 1230. Cu exceptia celor doi concurenti recent intrati in competitie, Mihaela Berteanu si Andrei Dascalu, care au imunitate si nu vor putea fi nici nominalizati si nici votati de catre public.


De asemenea, Daniel Pavel a mai anuntat si faptul ca Marilena va putea fi votata de catre public chiar daca nu va fi prezenta in consiliu din cauza probelemelor de sanatate.

Telespectatorii își pot susține concurentul favorit doar în timpul consiliului de nominalizare din această seară! Pentru ca votul să fie înregistrat, numele concurentului trebuie trimis prin SMS la 1230, exact așa cum este scris pe ecran.

Așa îți poți vota concurentul favorit din echipa Razboinicilor.
Așa îți poți vota concurentul favorit din echipa Razboinicilor.

„Pentru a susține concurentul favorit trimite SMS la 1230 cu numele acestuia, așa cum este afișat pe ecran. Tariful fiecărui SMS este de 1,19 euro, TVA inclus, număr valabil în rețelele DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile, Vodafone. Tariful se aplică automat. Aș vrea să reamintesc publicului că nu puteți vota până nu deschidem liniile de vot.”, a spus Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România. 

Citeste si: Cum se votează la Survivor România 2021? Iată cum îți poți susține concurentul favorit

Citeste si: Cine a castigat primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor România? Lupta acerba intre cele doua echipe! Iata care a fost scorul final!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momente de groaza pentru Marilena la Survivor Romania! Razboinica a ajuns la spital in stare grava!

USR, acuzații dure la adresa Ministerului Energiei și ANRE: 'De la 1 ianuarie, 5,5 milioane de români vor avea o explozie a preţului'

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

MIZA cruciala si un premiu suplimentar inedit in jocul de astazi la Survivor Romania! Daniel Pavel a facut un anunt important despre noii concurenti!

Cine a castigat primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor România? Lupta acerba intre cele doua echipe! Iata care a fost scorul final!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies