START VOT! S-au deschis liniile de vot la Survivor România! Îți poți susține concurentul favorit din echipa Faimoșilor doar pe durata consiliului de nominalizare

,
Așa îți poți vota concurentul favorit din echipa Faimoșilor
Așa îți poți vota concurentul favorit din echipa Faimoșilor[Sursa foto: Captură KANAL D]

Un nou consiliu de nominalizare începe la Survivor România, iar de această dată, emoțiile sunt foarte mari pentru echipa Faimoșilor. Votează-ți concurentul favorit prin SMS la 1230 cu numele acestuia, așa cum apare scris pe ecran.

Faimoșii au pierdut primul joc de imunitate din această săptămână, astfel că în consiliu vor face nominalizări. Concurenții din echipa Faimoșilor pot fi susținuți de public doar pe durata consiliului de nominalizare, în momentul în care Daniel Pavel va spune START VOT. Ulterior, liniile de vot se vor închide atunci când prezentatorul emisiunii va spune STOP VOT. 

Jocul pentru imunitate din această seară a fost unul foarte strâns, astfel că cele două echipe au fost la un pas de ștafetă.

Ulterior, Războinicii au reușit să învingă, astfel că au câștigat imunitatea, dar și un premiu suplimentar constând în 2 sandwichuri delicioase cu șuncă, legume și cașcaval.

Ce trebuie să faci pentru a-ți vota concurentul favorit de la Survivor România 2021?

Faimoșii pot fi susținuți de public prin vot, însă doar pe perioada consiliului de nominalizare, atunci când se deschid liniile de votare. Orice vot trimis în afara acestui interval nu va fi luat în considerare.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România, a anunțat că toți concurenții din echipa Faimoșilor vor putea fi votați prin SMS la 1230. Telespectatorii își pot susține concurentul favorit doar în timpul consiliului de nominalizare din această seară! Pentru ca votul să fie înregistrat, numele concurentului trebuie trimis prin SMS la 1230, exact așa cum este scris pe ecran.

Deși Majda nu participă la acest consiliu din cauza unor probleme de sănătate, Daniel Pavel a precizat că și ea poate fi votată de public, imediat ce liniile de vot se vor deschide. 

Citeste si: Cum se votează la Survivor România 2021? Iată cum îți poți susține concurentul favorit

„Pentru a susține concurentul favorit trimite SMS la 1230 cu numele acestuia, așa cum este afișat pe ecran. Tariful fiecărui SMS este de 1,19 euro, TVA inclus, număr valabil în rețelele DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile, Vodafone. Tariful se aplică automat. Aș vrea să reamintesc publicului că nu puteți vota până nu deschidem liniile de vot.”, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România. 

 

Citeste si: Jador, pus la zid după ce a avut o discuție aprinsă cu Cosmin. Faimosul a reacționat dur: „Imediat ce am ieșit favorit...”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ce se întâmplă cu adevărat în echipa Războinicilor? Musty a dezvăluit totul: „Am ales să păstrez cât de ascuns posibil chestia asta...”

Un gigant chinez investește 10 mil. euro la Timişoara, în prima fabrică din Europa. Grupul va produce componente pentru frigidere, espressoare şi aragaze

Ce se întâmplă cu adevărat în echipa Războinicilor? Musty a dezvăluit totul: „Am ales să păstrez cât de ascuns posibil chestia asta...”

Alexandra Stan lanseaza o piesa noua, din Republica Dominicana: NOSFE x Alexandra Stan x Sak Noel feat. Los Tioz

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies