START VOT! S-au deschis liniile de vot la Survivor Romania! Cum iti poti sustine concurentul favorit din echipa Faimosilor doar pe durata consiliului de nominalizare!

,

Iata cum iti poti vota Faimosul favorit, pentru a ramane in competitie! Perioada votului este doar in timpul consiliului de nominalizare, pana cand Daniel Pavel va spune STOP VOT, ulterior liniile de votare se vor inchide.


In articol:

Cel de-al doilea joc de imunitate de astăzi de la „Survivor România” a fost o lupta incrancenata atat pentru Faimoși, cât și pentru Războinici, având în vedere că s-au straduit cu indarjire pana la capat, intr-un meci extrem de stans, care s-a incheiat cu o stafeta mixta.

Traseul a fost dificil, iar concurenții ambelor echipe au fost nevoiți să facă eforturi uriase pentru a câștiga puncte pretioase pentru echipa lor.

De aceasta data, Faimosii au fost cei care au pierdut cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii, astfel că în consiliul de astazi vor fi nevoiti sa se nominalizeze intre ei. Concurenții din echipa Faimosilor vor putea fi susținuți de public doar pe durata consiliului de nominalizare, în momentul în care Daniel Pavel va spune START VOT. Apoi, liniile de vot se vor închide atunci când prezentatorul emisiunii va spune STOP VOT. 

Voteaza-ti concurentul favorit, din echipa Faimosilor pentru a ramane in competitie! Iata ce trebuie să faci

In aceasta seara, Faimosii pot fi susținuți de public prin vot, prin SMS, însă doar pe perioada consiliului de nominalizare, atunci când se va da START VOT si se deschid liniile de votare, pana cand Daniel Pavel va spune STOP VOT.

Orice vot trimis în afara acestui interval nu va fi luat în considerare.

Daniel Pavel a anuntat că nu toți concurenții din echipa Faimosilor vor putea fi votați prin SMS la 1230. Exceptie vor face cei doi concurenti recent intrati in competitie, Ana Porgras si Sebastian Chitosca, care au imunitate si nu vor putea fi nici nominalizati si nici votati de catre public in cadrul consiliului din aceasta seara.

Telespectatorii își pot susține concurentul favorit din echipa Faimosilor doar în timpul consiliului de nominalizare din această seară! Pentru ca votul să fie înregistrat, numele concurentului trebuie trimis prin SMS la 1230, fara diacritice, ci exact așa cum este scris pe ecran.

cum va puteti sustine concurentul favorit la Survivor Romania
Asa va puteti vota concurentul favorit din echipa Faimoșilor

„Pentru a susține concurentul favorit trimite SMS la 1230 cu numele acestuia, așa cum este afișat pe ecran. Tariful fiecărui SMS este de 1,19 euro, TVA inclus, număr valabil în rețelele DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile, Vodafone.

Tariful se aplică automat. Aș vrea să reamintesc publicului că nu puteți vota până nu deschidem liniile de vot.”, a mentionat din nou, Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania 2021. 

Citeste si: Cum se votează la Survivor România 2021? Iată cum îți poți susține concurentul favorit

Citeste si: Tensiuni mari in jocul de imunitate! Starlin si Sebastian sar la bataie dupa incheierea traseului!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de sâmbătă, 6 februarie 2021 - VIDEO. Jador și Culiță Sterp, conflict puternic în timpul consiliului de nominalizare: „Nu vii la...

Elevii din clasele terminale de gimnaziu şi liceu reîncep luni cursurile; activităţile didactice - online

Clasament Survivor România 2021. Cine se află pe primul loc în top după plecarea Anei Porgras. Răsturnare totală de situație

ELIMINARE in lacrimi la Survivor Romania 2021. Cine este concurentul care a parasit competitia. Daniel Pavel a avut lacrimi in ochi cand a anuntat decizia finala

Surpriza pentru concurentii de la Survivor Romania! Nu vor juca doar pentru imunitate! Daniel Pavel a facut anuntul!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies