Start vot! Liniile de votare se deschid la Survivor Romania! Trimite SMS cu numele acestuia la 1230! Perioada votului este doar in timpul consiliului de nominalizare!

,

Voteaza-ti concurentul favorit, din echipa Faimosilor, pentru a ramane in competitie! Perioada votului este doar in timpul consiliului de nominalizare, pana cand Daniel Pavel va spune STOP VOT, dupa care liniile de votare se inchid.


In articol:

Ediția de astăzi a emisiunii „Survivor România” a fost una specială atât pentru Faimoși, cât și pentru Războinici, având în vedere că au luptat cu indarjire in al doilea joc pentru imunitate. Probele nu au fost deloc ușoare, iar concurenții au fost nevoiți să facă eforturi mari pentru a câștiga puncte pretioase pentru echipa.

Dupa cel de-al doilea joc pentru imunitate, Faimosii si Razboinicii au ajuns din nou fata in fata la primul Consiliu de nominalizare de la Survivor Romania 2021. In primul consiliu Daniel Pavel a anuntat care va fi regulamentul care se va aplica de fiecare data in cazul echipei care va pierde imunitatea si va fi nevoita sa faca nominalizari in consiliu.

Voteaza-ti concurentul favorit, din echipa Faimosilor, pentru a ramane in competitie!

De aceasta data cei care au pierdut imunitatea mult ravnita au fost Faimosii, care vor fi nevoiti sa se nominalizeze intre ei. Insa nu inainte de a primi insa si voturile de sustinere din partea publicului.

Dupa ce a enumerat fiecare concurent din echipa Faimosilor si numarul de SMS la care vor putea fi votati, Daniel Pavel a dat START VOT.
Astfel, telespectatorii isi pot sustine concurentul favorit, din echipa Faimosilor, pentru a ramane in competitie, prin trimiterea unui SMS cu numele acestuia la numarul 1230.

Perioada votului este doar in timpul consiliului de nominalizare din aceasta seara!

Liniile de votare sunt deschise doar pe durata mentionata de Daniel Pavel in cadrul consiliului de nominalizare din aceasta seara, mai precis pana cand acesta va spune STOP VOT.

Pentru mai multe detalii puteti consulta Regulamentul emisiunii aici.

Citeste si: „Survivor Romania”// Primul joc de imunitate a fost castigat de Faimosi! Razboinicul Sorin a fost propus spre eliminare, in Consiliu, de coechipieri; telespectatorii au avut parte de prima sesiune de votare, in timpul Consiliului

Citeste

si: Faimosii si Razboinicii, confruntare crancena in cel de-al doilea joc de imunitate! MIZA importanta si un premiu suplimentar de senzatie pentru echipa invingatoare!

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Starlin revine printre coechipierii sai, Razboinici! Tanarul izbucneste in lacrimi! Iata care este starea lui de sanatate, dupa accidentarea suferita!

Interviul acordat de cuplul Harry-Meghan a stârnit un adevărat tsunami - reacții dure: 'O trădare absolut ruşinoasă faţă de regină şi familia regală'

Zanni a spus că Ana Porgras nu va fi niciodată iubita lui! Cum a reacționat marea gimnastă și ce a dezvăluit Jador

Rasturnare de situatie in cel de-al doilea joc de imunitate la Survivor Romania! Final spectaculos! Ce echipa a castigat imunitatea si premiul suplimentar!

Razboinicul Lucian sufera o accidentare teribila la Survivor Romania! Concurentul se prabuseste pe teren si are nevoie urgenta de medic!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies