START VOT la Survivor Romania 2021! S-au deschis liniile de vot! Cum va puteti sustine concurentul favorit din echipa Razboinicilor!

,
Războinicii de la Survivor România 2021
Războinicii de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

In aceasta seara, la consiliul de nominalizare, telespectatorii vor avea sansa de a-i sustine pe concurentii din echipa Razboinicilor. S-au deschis liniile de vot pentru ei!


In articol:

Zi extrem de dificila pentru concurentii echipei albastre, dupa ce au pierdut cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii. Ceea ce inseamna ca pentru Razboinicii se vor deschide liniile de vot in aceasta seara si vor fi nevoiti sa faca nominalizari in cadrul consiliului.

Iata cum puteti proceda pentru a va sustine concurentul preferat pentru a ramane in continuare in echipa Razboinicilor, la Survivor Romania.

Cum va puteti vota concurentul peferat din echipa Razboinicilor?

Dupa o lupta acerba in cadrul celui de-al doilea joc de imunitate al saptamanii, Faimosii au reusit sa-si adjudece victoria, asfel ca acestia se vor bucura de un consiliu linistit in aceasta seara.

Razboinicii au pierdut cea de-a doua imunitate a saptamanii la Survivor Romania, astfel ca pentru ei se vor deschide liniile de vot in consiliu. Daca vreti sa va sustineti concurentul preferat din echipa Razboinicilor si vreti sa ramana in competitie, atunci, tot ce trebuie sa faceti este sa il votati prin SMS la 1230. Pentru ca votul să fie unul valid, mesajele trebuie trimise numai în timpul consiliului de nominalizare, dupa ce prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, va spune START VOT.

Liniile de vot vor ramane deschise pana in clipa in care Daniel Pavel va spune STOP VOT.

daniel pavel
Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor Romania.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Telespectatorii trebuie sa se asigure de faptul ca voturile lor contin doar numele concurentului, asa cum apare acesta scris pe ecranul televizorului, fără diacritice și fără alte comentarii suplimentare. Orice vot care va fi trimis în afara intervalului menționat sau care nu va respecta regulile de scriere va fi declarat nul.

"Vom deschide liniile de vot pentru ca voi, acolo acasa, să vă puteți susține concurentul favorit exclusiv prin SMS! Va reamintesc, ca de fiecare data, sa nu trimiteti SMS inainte ca eu sa declar deschise liniile de vot! Iar o precizare importanta: in aceasta seara se aplica regula de trei, altfel spus diferenta dintre numarul de baieti si numarul de fete din echipa Razboinicilor este de trei, asta inseamna ca fetele nu pot fi nominalizate de catre colegii lor! Pentru a sustine concurentul favorit trimite SMS la 1230 cu numele acestuia, asa cum este afișat pe ecran.

Tariful fiecărui SMS este de 1,19 euro, TVA inclus, numar valabil in retelele DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile, Vodafone. Tariful se aplică automat.", a subliniat Daniel Pavel.

Citeste si: Cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii, o noua confruntare apriga intre cele doua echipe la Survivor Romania! Cum s-au prezentat Faimosii la startul jocului!

Citeste si: Ei au castigat totemul de imunitate! Final de joc spectaculos la Survivor Romania 2021!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Culita acuzat de manipulare! Zanni si Sebastian il pun la zid pe Faimos, dupa pierderea primului joc de imunitate! "Au vorbit pe dupa copaci!"

Acuzaţii grave din PNL pentru Nelu Tătaru: Persoană care NU are calitate de membru, pusă preşedinte de filială

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Zanni si Sebastian, acuzatii grave la adresa lui Culita! "Nu poti sa faci cu noi pe sfantul, ca noi stim cine esti cu adevarat aici!"

Cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii, o noua confruntare apriga intre cele doua echipe la Survivor Romania! Cum s-au prezentat Faimosii la startul jocului!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies