Culita acuzat de manipulare! Zanni si Sebastian il pun la zid pe Faimos, dupa pierderea primului joc de imunitate! "Au vorbit pe dupa copaci!"

,
zannidache de la Survivor Romania
Zanni a facut marturisiri neasteptate despre Culita![Sursa foto: Captură KANAL D]

Tensiunile iau amploare in tabara Faimosilor dupa pierderea primului joc de imunitate al saptamanii! Culita este acuzat de manipulare!

Dupa infrangerea suferita in primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania 2021, in echipa Faimosilor izbucnesc din ce in ce mai multe tensiuni aprige. Caracterele puternice si marile orgolii isi spun din nou cuvantul in echipa rosie. Astfel, Faimosii se confurnta cu cea mai acuta criza in interiorul echipei de pana acum in competitia Survivor Romania.

In ciuda faptului ca le-au venit noi coechipieri cu forte proaspete si totul parea ca merge bine, in tabara Faimosilor au mocnit pana acum tensiuni uriase, care incep treptat sa izbucneasca pe masura ce competitia evolueaza si lucrurile se complica.

Culita pus la zid de Zanni, Sebastian si Cosmin, dupa pierderea primul joc de imunitate al saptamanii!

In ciuda faptului ca si-au dorit mereu sa aiba o echipa unita atat in camp, cat si pe traseu, Faimosii par mai dezbinati ca niciodata. Mai ales dupa pierderea primei imunitati a saptamanii, cand au inceput sa se contureze doua tabere, una formata din Culita, Elena, Stefan si Irisha si alta formata din Zanni, Sebi, Cosmin, Cucu, Raluca si Andreea.

Dupa infrangerea suferita in primul joc de imunitate al acestei saptamani, Culita a fost pus la zid de Zanni, Sebi si Cosmin, care considera il considera principalul vinovat de pierderea jocului si totodata l-au acuzat si de manipulare, dupa ce Faimosul ar fi incercat sa ii dea anumite indicatii Andreei in privinta strategiilor pentru consiliul de nominalizare de seara trecuta.

zannidache de la Survivor Romania
Zanni si Sebastian l-au pus la zid pe Culita![Sursa foto: Captură KANAL D]

Cosmin: Exact cum zice Zanni, nu exista, n-au de ce sa dai explicatii!

Zanni: Ii gadila la masele sa-i prinda cu ceva gresit!

Sebi: Iar asta, ce a facut Culita, ca i-a zis Andreei astazi, in spatele baracii, sa voteze cu... Asta a fost de clasa a patra! Si-a pus-o in consiliu sa zica!

Zanni: O pui la colt sa spuna ceva frumos despre tine! Adica ce inseamna asta?

Sebi: Manipulare!

Zanni: Da, a manipulat-o! Ce-i gainaria asta?

Sebi: Jocul ala s-a pierdut tot din cauza lui Culita, jocul de astazi s-a pierdut tot din cauza lui Culita!

Cosmin: Daca stai s-o iei pe drept, manipulare e si cand te duci in spate sa-i spui Andreei ce sa faca! Si la consiliu tot manipulare poti sa zici! Ca el a zis de fata cu oamenii, a pus-o intr-o situatie pe ea in care trebuia sa zica ce i-a zis el!

Citeste si: Zanni, marturisiri socante in consiliul de nominalizare! "Simt ca trebuie sa-mi iau ultima aschie de pe suflet!" Cum a reactionat Elena Marin?

Citeste si: Zanni si Sebastian, acuzatii grave la adresa lui Culita! "Nu poti sa faci cu noi pe sfantul, ca noi stim cine esti cu adevarat aici!"

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Haos total in echipa Faimosilor! Cum profita Razboinicii de pe urma dezbinarii concurentilor din echipa rosie:"Ma bucur pentru treaba asta!"

Situație explozivă în Ucraina: deținuții ar putea scăpa de închisoare; penele de curent amenință securitatea penitenciarelor

Haos total in echipa Faimosilor! Cum profita Razboinicii de pe urma dezbinarii concurentilor din echipa rosie:"Ma bucur pentru treaba asta!"

Faimosii au hotarat! Pe CINE vor sa elimine din competitia Survivor Romania? Ea este prima concurenta nominalizata spre eliminare!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies