START VOT la Survivor Romania 2021! S-au deschis liniile de vot! Cum va puteti sustine concurentul favorit

,

Iata cum puteti proceda pentru a va sustine concurentul preferat pentru a ramane in continuare in competitia Survivor Romania.


In articol:

In aceasta seara, la cel de-al treilea consiliu de nominalizare, telespectatorii vor avea sansa de a-i sustine pe Elena, Marius si Albert. S-au deschis liniile de vot pentru ei!

Citeste si:// FINALA SURVIVOR ROMÂNIA 2021// CÂND și CUM se desfășoară Marea Finală Survivor România 2021?

Cum va puteti vota concurentul preferat de la Survivor Romania 2021?

Pentru Elena, Marius si Albert este o zi extrem de dificila, deoarece ei sunt cei trei concurenti nominalizati din saptamana jocurilor individuale. Ceea ce inseamna ca pentru cei trei concurenti se vor deschide liniile de vot in aceasta seara, pentru a fi salvati si pentru a avea sansa de a ajunge in Marea Finala, dar si de a castiga premiul de 250.000 de lei.

Dupa o lupta acerba in cadrul jocurilor de imunitate, Zanni si Andrei au reusit sa-si adjudece victoria, asfel ca acestia se vor bucura de un consiliu linistit in aceasta seara.

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Cand e FINALA Survivor Romania 2021. CINE sunt cei sase concurenti ramasi in lupta pentru TROFEU

Daniel Pavel, prezenatorul emisiunii, a anuntat ca cei trei concurenti, Elena, Marius si Albert, pot fi sustinuti de telespectatori numai dupa ce acesta va spune START VOT. 

"Pentru ca avem cei trei nominalizati, suntem in masura sa dechidem liniile de vot. Pentru ca voi, cei de acasa, sa va puteti sustine concurentul favorit dintre acestia trei, exclusiv prin SMS.

Pentru a sustine concurentul favorit trimite SMS la 1230 cu numele acestuia, asa cum este afișat pe ecran.

Tariful fiecărui SMS este de 1,19 euro, TVA inclus, numar valabil in retelele DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile, Vodafone. Tariful se aplică automat.

Ca de fiecare data, rugaminea mea este sa nu trimiteti SMS inainte ca eu sa declar deschise liniile de vot!", a subliniat Daniel Pavel.

Pentru a-ți vota concurentul favorit trebuie să trimiți SMS la 1230 cu numele acestuia, exact așa cum apare el scris pe ecran. În cazul în care numele concurentului nu este scris corect sau conține diacritice, votul nu va fi luat în considerare.

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. CAT este PREMIUL CEL MARE la Survivor Romania 2021?

Votul publicului este foarte important pentru concurenții de la Survivor România 2021. După nominalizările făcute de concurenți în cadrul consiliilor, eliminarea se va face ținând cont de preferințele publicului.

Astfel, dintre concurenții aflați în pericol de eliminare în această săptămână, acasă va pleca cel care va avea cele mai puține voturi din partea publicului, astfel că fiecare SMS trimis poate schimba complet situația.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Marius Budăi, anunț privind creșterea pragului de la care pensiile ar fi scutite de impozit. Cine scapă de taxe de la 1 ianuarie 2023

Rezultatele referendumului din Luhansk - Republica autoproclamată e cu un picior în Federația Rusă

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Decizie privind dublarea alocațiilor. Măsura prevede majorarea pragului de venituri de la care se acordă ajutorul de la stat

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies