START VOT la Survivor Romania 2021! Iata cum puteti proceda pentru a va sustine concurentul favorit din echipa Faimosilor!

,
S-au deschis liniile de vot pentru echipa Faimosilor!
S-au deschis liniile de vot pentru echipa Faimosilor![Sursa foto: Captură KANAL D]

Prezentatorul „Survivor Romania”, Daniel Pavel, a anunțat deschiderea liniilor de vot pentru echipa Faimosilor! Iata ce trebuie sa faceti pentru a va sustine concurentul preferat?


In articol:

Si in aceasta seara liniile de vot se deschid la Survivor Romania, insa de aceasta data pentru echipa Faimosilor. La consiliul precedent telespectatorii i-au putut sustine pe Razboinici, pentru ca acestia au pierdut primul joc de imunitate al saptamanii, acum, Faimosii pot fi votati de catre cei de acasa, insa doar pe durata consiliului de nominalizare, din momentul in care Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, va anunta START VOT si pana cand acesta va spune STOP VOT.

Cum trebuie sa procedati pentru a va sustine concurentul favorit din echipa Faimosilor? 

Faimosii au pierdut cel de-al doilea joc de imunitate al acestei saptamani la Survivor Romania 2021, motiv pentru care liniile de vot se vor deschide pentru ei in consiliul de astazi, după cum a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii.
Fiecare concurent din echipa Faimosilor va putea fi votat de public prin SMS la 1230. Pentru ca votul sa fie valid, acesta trebuie transmis doar in timpul consiliului de nominalizare, imediat dupa ce Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, va da START VOT. Pentru a va sustine concurentul favorit din echipa Faimosilor trebuie sa trimiteti SMS la numarul 1230 cu numele acestuia, exact asa cum apare scris pe ecran. In cazul în care numele concurentului nu este scris corect sau contine diacritice, votul nu va fi luat validat si nu va fi luat in considerare.

Inainte de a da start vot, Daniel Pavel a mentionat faptul ca noile concurente, Irisha si Raluca nu vor intra la votul publicului si nici nu vor putea fi nominalizate de catre colegii lor in consiliul de astazi.

daniel pavel
Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor Romania.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Liniile de vot vor fi deschise pana in momentul in care Daniel Pavel va spune STOP VOT. Orice vot transmis dupa acest moment nu va mai fi luat in considerare.

"Pentru a susține concurentul favorit trimite SMS la 1230 cu numele acestuia, așa cum este afișat pe ecran. Tariful fiecărui SMS este de 1,19 euro, TVA inclus, număr valabil în rețelele DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile, Vodafone. Tariful se aplică automat. Aș vrea să reamintesc publicului că nu puteți vota până nu deschidem liniile de vot.", a spus Daniel Pavel. 

faimosii de la survivor romania
Faimosii au pierdut cel de-al doilea joc de imunitate.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Voturile telespectatorilor sunt extrem de importante pentru concurentii de la Survivor Romania.

Dupa nominalizarile făcute de concurenti in cadrul consiliului, eliminarea se va face tinand cont de voturile publicului. Astfel, dintre concurentii aflati in pericol de eliminare in aceasta saptamana, cel care va avea cele mai puține voturi din partea publicului va parasi competitia.

Citeste si: Emotii uriase inaintea celui de-al doilea joc pentru imunitate al saptamanii la Survivor Romania! Iata ce traseu dificil ii asteapta pe Faimosi si Razboinici!

Citeste si: Rasturnare de scor spectaculoasa la Survivor Romania 2021! Final dramatic in cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii! Ei vor face nominalizari in consiliu!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ana Porgras a ajuns in Romania! Primele declaratii de la aeroport:"Am plans amandoi in acelasi timp!"

Eveniment rar în Parlament: ședință secretă în Camera Deputaților

Războinica Adelina Damian, angajata Kanal D! Ce rol are de fapt aceasta la Survivor România. Detalii neștiute până acum

Elena Marin, sfaturi pentru cele doua concurente noi! "Sa incercati sa nu puneti la suflet tot ce inseamna rau!" Faimoasa are de gand sa le atraga de partea sa?

Emotii uriase inaintea celui de-al doilea joc pentru imunitate al saptamanii la Survivor Romania! Iata ce traseu dificil ii asteapta pe Faimosi si Razboinici!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies