Emotii uriase inaintea celui de-al doilea joc pentru imunitate al saptamanii la Survivor Romania! Iata ce traseu dificil ii asteapta pe Faimosi si Razboinici!

,
survivor romania 2021
Faimosii si Razboinicii au venit la startul jocului de imunitate cu mare dorinta de a castiga.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Astazi, Faimosii si Razboinicii se vor lupta in cel de-al doilea joc pentru imunitate al saptamanii la Survivor Romania! Emotiile sunt uriase! Iata cum arata traseul?


In articol:

Ca in fiecare saptamana la Survivor Romania 2021, imunitatea este o miza cu importanta cruciala pentru concurentii ambelor echipe. Daca Razbinicii au venit la startul jocului de astazi cu mare incredere sa obtina victoria pentru a nu nevoiti din nou sa faca nominalizari in consiliu, Faimosii la randul lor, isi doresc si ei sa castige pentru ca totemul imunitatii sa ramana tot la ei.

Iata pe ce traseu se vor infrunta astazi Faimosii si Razboinicii!

Emotii uriase pentru Faimosi si Razboinici in cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania!

Cea mai importanata miza pentru concurentii de la Survivor Romania este imunitatea, pe langa provizii, sau alte premii suplimentare. Asta pentru ca imunitatea ii ajuta pe concurenti sa isi pastreze toti membrii in echipa si astfel sa poata lupta in continuare in competitie. Astfel, echipa castigatoare va avea parte de un consiliu de nominalizare linistit si nu va trebui sa voteze spre eliminare, in vreme ce concurentii care vor pierde jocul de imunitate vor fi nevoiti sa propuna un coleg sau o colega de echipa spre eliminare. 

De regula, in urma nominalizarior facute in consiliu apar tensiuni si chiar certuri aprinse in cadrul echipelor si astfel Faimosii si Razboinicii lupta cu mare determinare si dau totul pe traseu pentru a nu ajunge in situatia dificila de a face nominalizari. In consiliul precedent, Razboinicii au decis sa o nominalizeze pe Mellina spre eliminare. 

Astazi, concurentii de la Survivor Romania se vor confrunta in cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii. Faimosii si Razboinicii vor concura din nou pe un traseu dificil, care ii va determina sa lupte cu toate armele si sa dea tot ce au mai bun pentru a castiga.

daniel pavel
Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor Romania.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Inainte de a da startul jocului de astazi, prezentatorul emisiunii Survivor Romania, Daniel Pavel, a anuntat cum arata traseul pe care vor lupta Faimosii si Razboinicii in cel de-al doilea joc pentru imunitate al saptamanii.

Este vorba despre traseul piratilor, desfasurat exclusiv pe apa, care de regula ii pune pe unii dintre concurenti la grele incercari, din cauza complexitatii obstacolelor pe apa.

"Pentru a castiga aceasta a doua imunitate concurentii vor intra pe traseul piratilor! Trebuie sa sara in apa de la start, sa inoate pana la primul ponton! Ies acolo si un alt coechipier, in premiera pe acest traseu, arhitectura de joc este diferita in aceasta zi, ii ajuta prin intermediul unui scripete trebuie sa traga acolo o pluta! De pe pluta, concurentul care face proba, urca pe scari, aluneca pe tobogan, fie in alunecare normala, fie cu bratele inainte, intre din nou in apa, apoi au iar o iesire din apa pe o pluta, trec de o perdea de franghii acolo, iar sar in apa, pana cand ajung la proba de final! Ajunsi la proba de indemanare, concurentii trebuie sa doboare prin intermediul unor bete doua nivele de obstacole, cinci mingii de dimensiunea unei mingi de fotbal american si trei totemuri! Concurentul care darama primul mingiile si totemurile este concurentul care aduce punctul echipei sale! Echipa care acumulează prima 10 puncte este echipa care va câștiga cea de-a doua imunitate a saptamanii pusa astazi in joc pe traseul piratilor!", a spus Daniel Pavel.

Razboinicii au declarat la start astazi ca sunt gata să isi ia revansa dupa esecul de ieri, in vreme ce Faimosii sunt increzatori ca vor castiga din nou imunitatea pentru a avea parte de un consiliu linistit. In jocul de astazi, Morosanu nu va fi prezent pe teren, din cauza problemelor medicale, si vor participa cinci baieti si trei fete din fiecare echipa.

Citeste si: Ei sunt castigatorii primului joc de imunitate al saptamanii! Final dramatic la Survivor Romania! Ce echipa va face nominalizari in consiliu?

Citeste si: Dubla MIZA in primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania 2021! Iata ce va primi echipa invingatoare!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a ajuns un profesor universitar cu CV impresionant să comită o crimă abominabilă. Explicaţiile psihologilor

Ana Porgras a ajuns in Romania! Primele declaratii de la aeroport:"Am plans amandoi in acelasi timp!"

Gărzile Revoluţionare iraniene au reţinut două petroliere greceşti / Iranienii se răzbună după ce grecii au reținut un petrolier iranian ca să îl predea SUA

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Survivor România 2021: "Mama, o sa fie razboi in echipa asta!" Zannidache prevesteste dezbinarea Faimosilor in Consiliul de Nominalizare?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies