START VOT la Survivor Romania 2021! Iata ce trebuie sa faceti pentru a va sustine concurentul favorit din echipa Razboinicilor?

,
Start vot pentru echipa Razboinicilor!
Start vot pentru echipa Razboinicilor![Sursa foto: Captură KANAL D]

Daniel Pavel a anuntat deschiderea liniilor de vot pentru echipa Razboinicilor. Ce trebuie să faceti pentru a va sustine concurentul favorit?


In articol:

Astazi s-a disputat primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania 2021. Faimosii si Razboinicii au luptat pana la epuizare si au dat tot ce au putut pe traseu, pentru a castiga proteja echipa, insa in cele din urma cei care si-au adjudecat victoria au fost Faimosii, care se vor bucura astazi de un consiliu linistit.

Astfel in aceasta seara, liniile de vot se deschid la Survivor Romania, pentru echipa Razboinicilor, care se afla in situatia grea de a face nominalizari. Acestia pot fi votati de catre telespectatori insa doar in timpul consiliului de nominalizare, pana cand Daniel Pavel va spune STOP VOT.

Cum va puteti sustine concurentul preferat din echipa Războinicilor!

Astazi in primul joc de imunitate al saptamanii, Razboinicii au pierdut imunitate si vor fi nevoiti sa faca nominalizari in primul consiliu.
Astfel liniile de vot se vor deschide pentru ei în aceasta seara in consiliul de nominalizare, după cum a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii.
Fiecare concurent din echipa Razboinicilor va putea fi votat de public prin SMS la 1230. Pentru ca votul sa luat in considerare, acesta trebuie exprimat doar în timpul consiliului de nominalizare, imediat după ce Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, va da START VOT.

Razboinicii la survivor romania 2021
Razboinicii vor face nominalizari in consiliu.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pentru a va putea sustine Razboinicul preferat din echipa albastra trebuie sa trimiteti SMS la 1230 cu numele acestuia, exact așa cum apare el scris pe ecran. În cazul în care numele concurentului nu este scris corect sau conține diacritice, votul nu va fi validat.
Ulterior liniile de vot vor rămâne deschise până în momentul în care Daniel Pavel va anunta STOP VOT. Orice vot exprimat după acest moment nu va mai fi luat în considerare. 

"Pentru a susține concurentul favorit trimite SMS la 1230 cu numele acestuia, așa cum este afișat pe ecran. Tariful fiecărui SMS este de 1,19 euro, TVA inclus, număr valabil în rețelele DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile, Vodafone. Tariful se aplică automat. Aș vrea să reamintesc publicului că nu puteți vota până nu deschidem liniile de vot.", a spus Daniel Pavel.

Voturile venite din partea publicului au o importanta cruciala pentru concurentii de la Survivor Romania, in aceasta seara pentru Razboinici, care spera ca vor primi sustinerea celor de acasa.

Pentru ca după nominalizările ce vor fi facute de catre Razboinici in consiliu, eliminarea se va face ulterior tinandu-se cont de preferintele publicului. Iar in cele din urma dintre concurentii ce se vor afla in pericol de eliminare la finalul acestei saptamani, va pleca din competitie cel care va avea cele mai puține voturi acumulate din partea telespectatorilor.

Citeste si: Ei sunt castigatorii primului joc de imunitate al saptamanii! Final dramatic la Survivor Romania! Ce echipa va face nominalizari in consiliu?

Citeste si: Dubla MIZA in primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania 2021! Iata ce va primi echipa invingatoare!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ei sunt castigatorii primului joc de imunitate al saptamanii! Final dramatic la Survivor Romania! Ce echipa va face nominalizari in consiliu?

VIDEO Controversata Ellen DeGeneres spune adio talk-show-ului care a consacrat-o

Războinica Adelina Damian, angajata Kanal D! Ce rol are de fapt aceasta la Survivor România. Detalii neștiute până acum

Dubla MIZA in primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania 2021! Iata ce va primi echipa invingatoare!

Razboinicii, experienta de neuitat pe "Taramanul maimutelor" in Punta Cana! Concurentii s-au jucat cu maimutele si au vazut pentru prima data cum se produce cafeaua...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies