START VOT la Survivor Romania 2021! Cum va puteti sutine concurentul favorit din echipa Faimosilor!

,
faimosii de la survivor romania
Faimosii de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

In aceasta seara, la consiliului de nominalizare, telespectatorii vor avea ocazia de a-si sustine concurentii favoriti din echipa Faimosilor. Liniile de vot s-au deschis pentru ei!


In articol:

Zi dificila pentru Faimosi, care se pare ca au fost coplesiti de presiunea uriasa a jocului de imunitate, dar si de tensiunile care au izbucnit in interiorul echipei lor. Acestia au pierdut primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania, ceea ce indica faptul ca pentru ei se vor deschide liniile de vot in aceasta seara in cadrul consiliului, in care vor fi nevoiti sa faca si nominalizari spre eliminare.

Iata cum trebuie sa procedati pentru a va sustine concurentii favoriti din echipa Faimosilor.

Cum va puteti vota concurentul preferat din echipa Faimosilor?

Razboinicii au avut sansa de a-si adjudeca prima imunitate a saptamanii, astfel, de aceasta data, vor avea parte de un consiliu linistit si vor privi cum se vor nominaliza intre ei adversarii lor.

Pentru ca au pierdut primul joc de imunitate al saptamanii, Faimosii vor fi nevoiti sa faca nominalizari in consiliul din aceasta seara si totodata liniile de vot se vor deschide pentru ei. Astfel, daca aveti un concurent preferat din echipa Faimosilor si vreti sa il sutineti pentru a nu parasi competitia, in consiliul de eliminare din aceasta saptamana, atunci, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa il votati prin SMS la numarul 1230. Pentru ca votul să fie valid, mesajele trebuie trimise doar în timpul consiliului de nominalizare, după ce Daniel Pavel spune START VOT. Liniile de vot vor ramane deschise pana in momentul in care prezentatorul emisiunii Survivor Romania 2021 va spune STOP VOT.

daniel pavel
Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor Romania.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Voturile celor de acasa trebuie să conțină doar numele concurentului, așa cum apare acesta scris pe ecranul televizorului, fără diacritice și fără alte comentarii suplimentare. Orice vot care va fi trimis în afara intervalului menționat sau care nu va respecta regulile de scriere va fi declarat nul.

"Vom deschide liniile de vot pentru ca voi, cei de acasa, să vă puteți sustine concurentul favorit exclusiv prin SMS! Va reamintesc sa nu trimiteti SMS inainte ca eu sa declar deschise liniile de vot.

In aceasta seara arhitectura salii noastre de consiliu arata ca jocul de imunitate jucat mai devreme a fost pierdut de echipa Faimosilor, ei au adus facliile, in timp ce totemul de imunitate se afla in partea de consiliu a Razboinicilor! In aceasta seara Faimosii vor nominaliza! Pentru a sustine concurentul favorit trimite SMS la 1230 cu numele acestuia, așa cum este afișat pe ecran. Tariful fiecarui SMS este de 1,19 euro, TVA inclus, numar valabil in retelele DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile, Vodafone.
Tariful se aplica automat!"
, a subliniat Daniel Pavel.

Voturile exprimate de catre telespectatori sunt extrem de importante in ecuatia competitiei, deoarece asa cum s-a observat si in consiliile precedente, votul publicului poate schimba radical clasamentul si poate da peste cap strategiile concurentilor. Asadar ramane de vazut ce se va intampla si in aceasta saptamana in ultima seara de consiliu.

Citeste si: Primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania 2021, cu o MIZA dubla fabuloasa! Iata ce va primi echipa castigatoare!

Citeste si: Final incredibil la Survivor Romania 2021! Ce echipa a castigat totemul de imunitate si premiul suplimentar!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Tensiuni mari in tabara Faimosilor! Zanni o pune la zid pe Irisha! Ce coechipier o sustine pe Faimoasa! "Fiecare din echipa asta are dreptul sa spuna fix ce vrea!"

Florin Cîțu răspunde cu o fotografie după atacul lui Ludovic Orban

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania 2021, cu o MIZA dubla fabuloasa! Iata ce va primi echipa castigatoare!

Final incredibil la Survivor Romania 2021! Ce echipa a castigat totemul de imunitate si premiul suplimentar!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies