START VOT la Survivor Romania 2021! Ce trebuie sa faci pentru a-ti sustine concurentul favorit din echipa Faimosilor?

,
Start vot pentru echipa Faimosilor
Start vot pentru echipa Faimosilor!

Iata cum iti poti vota Faimosul favorit, pentru a ramane in competitie! Perioada votului este doar in timpul consiliului de nominalizare, pana cand Daniel Pavel va spune STOP VOT, apoi liniile de votare se vor inchide.


In articol:

Primul joc de imunitate de astăzi de la „Survivor România” a fost o batalie apriga, in care atat Faimoșii, cât și Războinicii s-au straduit cu indarjire pana la capat, intr-un meci stans, care s-a incheiat cu o stafeta mixta. Traseul a fost unul dificil, bazat pe multa forta fizica, iar concurenții ambelor echipe au fost nevoiți să facă eforturi uriase pentru a câștiga puncte pretioase pentru echipele lor.

Faimosii au fost cei care au pierdut primul joc de imunitate al saptamanii, astfel că în consiliul de astazi acestia vor fi nevoiti sa se nominalizeze intre ei. Concurenții din echipa Faimosilor vor putea fi susținuți de public doar pe durata consiliului de nominalizare, în momentul în care Daniel Pavel va da START VOT. Telespectatorii isi vor putea vota favoritii pana cand prezentatorul emisiunii va spune STOP VOT, iar liniile de votare se vr inchide.

survivor romania 2021
Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor Romania.

Voteaza-ti concurentul favorit, din echipa Faimosilor pentru a ramane in competitie!

In aceasta seara, Faimosii pot fi susținuți de public prin vot, prin SMS, însă doar pe perioada consiliului de nominalizare, atunci când se va da START VOT, pana cand Daniel Pavel va spune STOP VOT. Orice vot trimis în afara acestui interval nu va fi luat în considerare. Pentru ca votul să fie valid este important ca numele concurentului trimis prin SMS la 1230, sa fie scris corect, fara diacritice, exact așa cum este scris pe ecran pentru fiecare in parte.

Daniel Pavel a anuntat că nu toți concurenții din echipa Faimosilor vor putea fi votați prin SMS la 1230. Exceptie va face Andreea Antonescu, cea care a intrat recent in competitie, deoarece are imunitate si nu va putea fi nici nominalizata si nici votata de catre public in cadrul consiliului din aceasta seara.

cum va puteti sustine Faimosul favorit
Asa va puteti vota concurentul favorit din echipa Faimoșilor

„Pentru a susține concurentul favorit trimite SMS la 1230 cu numele acestuia, așa cum este afișat pe ecran.

Tariful fiecărui SMS este de 1,19 euro, TVA inclus, număr valabil în rețelele DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile, Vodafone. Tariful se aplică automat. Aș vrea să reamintesc publicului că nu puteți vota până nu deschidem liniile de vot”, a spus Daniel Pavel.

Citeste si: Faimosii si Razboinicii se infrunta in primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania! Daniel Pavel a facut un anunt important despre noii concurenti si despre starea Roxanei Ghita!

Citeste si: Kanal D, lider absolut de audiență cu “Survivor România”; stația și-a adjudecat peste un sfert din cota de piață la nivel national

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un arhitect spulberă mitul vieţii de 5 stele de la Cluj: „Trăim într-o sărăcie generalizată”

Faimosii si Razboinicii se infrunta in primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania! Daniel Pavel a facut un anunt important despre noii concurenti si despre starea...

Voldomir Zelenski, ieșire furtunoasă: 'Vladimir Putin se teme de moarte!' / 'Nu există un embargo total asupra aprovizionării cu energie'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de vineri, 26 februarie 2021 - VIDEO. Pentru ce concurent drumul Survivor România 2021 se oprește în această seară? Daniel Pavel,...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies