Start Vot la Survivor România 2021! Așa îți poți susține concurentul favorit din echipa Faimoșilor

,
Faimoșii de la Survivor România 2021
Faimoșii de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Faimoșii au pierdut primul joc de imunitate al săptămânii, vor face nominalizări în consiliu, iar pentru ei se deschid liniile de vot la Survivor România 2021. Ce trebuie să faci pentru a-ți susține concurentul preferat?


In articol:

Voturile publicului au făcut de fiecare dată diferența, cei de acasă având ultimul cuvânt atunci când vine vorba despre eliminări. Ce pași trebuie să urmezi pentru a-ți susține concurentul favorit din echipa Faimoșilor?

S-au deschis liniile de vot pentru echipa Faimoșilor! Iată cum îți poți vota concurentul preferat

Indiferent de nominalizările din echipă, votul celor de acasă este cel mai important în consiliul de eliminare. Astfel, dintre concurenții aflați în pericol de eliminare, acasă va pleca cel care va obține cele mai puține voturi din partea publicului. Pentru că Faimoșii au pierdut primul joc de imunitate al săptămânii, ei au nevoie de toată susținerea celor de acasă. 

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat că se deschid liniile de vot pentru echipa Faimoșilor, ceea ce înseamnă că fiecare concurent poate fi votat prin SMS la 1230. Este foarte important ca voturile să fie exprimate doar după ce se dă START VOT, în cadrul consiliului de nominalizare. Orice mesaj trimis înainte ca Daniel Pavel să spună START VOT sau imediat după ce liniile de vot s-au închis, nu va fi luat în considerare.

Citeste si: Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Un nou concurent intră în competiție! Despre ce fotbalist celebru este vorba?

Mai mult, pentru ca voturile să fie înregistrate, numele concurenților trebuie scrise în SMS exact așa cum apar pe ecranul televizorului, fără diacritice.

În caz contrar, votul va fi declarat nul, chiar dacă va îndeplini restul condițiilor.

„Se deschid liniile de vot pentru ca voi, cei de acasă, să vă puteți susține concurentul favorit, exclusiv prin SMS. Rugămintea mea de fiecare dată este să nu trimiteți SMS înainte ca eu să declar deschise liniile de vot. Pentru a susține concurentul favorit trimite prin SMS numele acestuia la 1230, așa cum este afișat pe ecran.

Tariful fiecărui SMS este de 1,19 euro, TVA inclus, număr valabil în rețelele DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile și Vodafone. Tariful se aplică automat.”, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania 2021. 

Până în prezent, votul publicului a dat de multe ori planurile concurenților peste cap, având în vedere că multe dintre strategii nu au funcționat. Rămâne de văzut dacă se va întâmpla la fel și în această săptămână și pe cine vor alege cei de acasă să susțină mai departe în cadrul competiției.

Reamintim că favoritul publicului are dreptul de a face la rândul său nominalizări în consiliul de eliminare, astfel că fiecare vot poate schimba ordinea clasamentului.

Citeste si: Morosanu a dat cartile pe fata! Care dintre colegii sai de echipa l-au suparat cel mai tare? "Adevarata lupta o duci pe insula, in camp, nu pe traseu!"

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce a apărut pe contul de instagram al lui Jador după ce Moroșanu a fost eliminat de la Survivor România 2021: „Îmi pare rău că a plecat Moroșanu, însă...”

Alin Tișe ia în calcul să candideze la șefia PNL: 'Nu am nicio problemă să îl contracandidez pe Ludovic Orban'

Televiziunea care refuză să o invite pe Paula Seling la emisiuni pentru că este cu Biserica: ”Nu avem ce să facem”

Catalin Morosanu a parasit “Survivor Romania”, din motive medicale! Discursul Faimosului a emotionat o tara intreaga!

Catalin Morosanu a recunoscut in Consiliul de Urgenta un lucru dureros care l-a macinat toata competitia! Este vorba de fiica lui, Natalis

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies