Stă să cadă pe ei!

,

De admirat l-au admirat toţi şefii de stat şi de govern din lume care i-au trecut pragul, dar nimeni nu ştie că Palatul Parlamentului ascunde realităţi cât se poate de româneşti.

Aleşilor le place luxul din fotoliul de parlamentar, dar când vine vorba de aspectul exterior al clădirii nu prea le pasă. Nimănui nu-i pasă de cum arată pe afară Senatul! Dacă deputaţii au fost harnici şi au refăcut faţadele, senatorii nu se gândesc să investească vreun bănuţ în curtea lor! Dacă în plen e cald şi bine, ce mai contează exteriorul?Poate că domnii senatori aşteaptă un semn! Şi asta nu e singura problemă!  Şi intrarea principală a Senatului este deteriorată. Dar refacerea ei ar costa o avere! Peste jumătate de milion de euro. Ce zic senatorii? Se împiedică? Îi deranjează că intră pe aceaşi uşă cu femeile de serviciu? Intrarea principală nu poate intra în reparaţii până când nu există o altă cale de acces. Aşa că... senatorii dau 10 miliarde de lei vechi pentru construirea unui porţi secundare. Numai marmura românească se va folosi pe aceste două scări! Şi cine credeţi că deţine monopolul carierelor de marmură din ţara noastră? Un democrat liberal cunoscut! - Adriean Videanu însuşi!

 

Citește și:

Alegeri Locale Alba Iulia, rezultate finale. Ce candidat va ocupa fotoliul de primar pentru urmatorii 4 ani?

Alegeri Locale Tulcea, rezultate finale. Cine va ocupă fotoliul de primar pentru următorii 4 ani?

Sorina Pintea a fost trimisa in judecata de DNA pentru luare de mita

USR solicita demisia lui Marcel Vela

Florin Cîţu a renunţat la mandatul de premier desemnat. Klaus Iohannis are consultari cu partidele si formatiunile politice pentru desemnarea unui nou candidat


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies