Sportul românesc, în doliu! A murit legendarul Titi Ionescu!

,

Constantin Titi Ionescu, conducător al fotbalului, voleiului masculin şi baschetului feminin târgoviștean cu care a obţinut performanţe notabile timp de peste patru decenii şi jumătate a încetat din viaţă după o grea suferinţă, la 83 de ani.


In articol:

„Component al echipei care a urcat oraşul pentru prima dată în Divizia A de fotbal în 1961, Titel, devenit între timp nea Titi, s-a dus lângă bunii lui prieteni Valentin Stănescu, Eugen Popescu, Nicolae Proca, Nae şi Gigi Tătaru, Gheorghe Predoi, Gheorghe şi Florin Rădulescu, Nicolae Dobrin, Dumitru Tică Gheorghe, Claudius Sava, Nicolae Kallo, Florin Grigore, Ioan Valerian, Sandu Marin, Gheorghe Mandrila, Gheorghe Voinea, Cristian Teodorescu, Mircea Ionescu, Mihai Buciumeanu şi alţi iluştri

oameni de sport care au activat în urbea Turnului Chindiei. Dumnezeu să-l odihnească-n pace”, a transmis Virginia Ionescu, soţia sa, citată de Adevărul.

Sursa foto: Adevărul

 

Actorul Ron Leibman, cunoscut din serialul "Friends", a murit!

Actorul Ron Leibman, care a jucat rolul tatălui lui Rachel, Leonard Green, în serialul ”Friends”, a murit vineri, la 82 de ani, anunță CNN.

Leibman a câștigat în carieră premii Emmy și Tony într-o carieră întinsă pe șase deceni, dar este cunoscut de publicul larg mai ales pentru rolul jucat în serialul ”Friends”.

Vedeta a încetat din viață în urma unor complicații legate de pneumonie.

"Ron a fost un actor incredibil de talentat cu o carieră excepțională în film, televiziune și teatru. Gândurile noastre sunt alături de soția sa, Jessica (Walter), și de familia sa", a declarat agentul vedetei.

Ron Liebman s-a născut la New York, în 1937. A fost premiat cu Emmy în 1979 pentru seria ”Kaz”, pe care a creat-o și cu un premiu Tony pentru piesa lui Tony Kushner, ”Angels in America”.

Printre aparițiile sale se numără cele din producțiile ”Norma Rae” și ”Slaughterhouse-Five”.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Un bătrân din Cluj s-a trezit cu pompierii în faţa casei, deşi nu ardea nimic. Când a aflat adevăratul motiv a început să plângă! VIDEO EMOȚIONANT

Senatoare PNL, către Stelian Ion: Domnule ministru al justiției, sesizați Inspecția Judiciară în Dosarul 10 august

Revoltător! Alex Velea, interzis pe radio! Motivul: Antonia! Este fără precedent această decizie

A început războiul! Avioane au aruncat rachete chiar de dimineață! Bilanțul devastator al bombardamentelor

Alertă pentru bugetari! Guvernul anunță reduceri de personal!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies