Soția regretatului polițist Bogdan Gigină s-a recăsătorit. Fosta soacră i-a transmis un mesaj DUR!

,

Au trecut patru ani de când Bogdan Gigină a murit într-un teribil accident auto, în timp ce se afla în fruntea coloanei oficiale a lui Gabriel Oprea.

Mama sa nu și-a găsit liniștea și a transmis un mesaj destul de dur pe Facebook, aparent, cu direcția către fosta ei noră.

''Două nunți și o înmormântare? În nici 4 ani? O moștenire substanțială de pe urma defunctului! O persoană extrem de ocupată de propria existență!. Doar până se va termina punguța apoi....Niveul următor'', a scris mama lui Bogdan Gigină pe Facebook.

Citeste si: O asistenta medicala din Iasi a murit imediat ce a iesit de la serviciu. Ce spun reprezentantii spitalului

Pe 31 august, Bogdan Gigină ar fi împlinit 32 de ani, iar mama sa a transmis un mesaj emoționant și plin de tristețe pe Facebook, în amintirea copilului său.

Citeste si: Se dau vouchere de 5.000 de euro! Cand se vor elibera

''În fiecare an era ziua când mă preocupau pregătirile pentru aniversarea copilului meu. Astazi i- am aprins lumânare în timp ce pregăteam cele creștinești. Îl aștept în fiecare zi a vieții mele'', a scris mama lui Bogdan Gigină pe Facebook.

Citeste si: Cine a fost eliminat in prima gala ''Imi place dansul'' si cine a castigat premiul saptamanal de 1.000 de lei

Citeste si: Cine a fost eliminat in prima gala ''Imi place dansul'' si cine a castigat premiul saptamanal de 1.000 de lei

 

Citește-ne pe
Citește și:

O asistenta medicala din Iasi a murit imediat ce a iesit de la serviciu. Ce spun reprezentantii spitalului

Miracolul trăit de Gabriel Cotabiță după ce s-a vindecat de COVID: 'Nu-mi explic fenomenul, dar mă bucur'

Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

Se dau vouchere de 5.000 de euro! Cand se vor elibera

Horoscop 2 septembrie 2019. Zodia care nu trebuie să ia decizii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies