Soția regretatului polițist Bogdan Gigină s-a recăsătorit. Fosta soacră i-a transmis un mesaj DUR!

,

Au trecut patru ani de când Bogdan Gigină a murit într-un teribil accident auto, în timp ce se afla în fruntea coloanei oficiale a lui Gabriel Oprea.

Mama sa nu și-a găsit liniștea și a transmis un mesaj destul de dur pe Facebook, aparent, cu direcția către fosta ei noră.

''Două nunți și o înmormântare? În nici 4 ani? O moștenire substanțială de pe urma defunctului! O persoană extrem de ocupată de propria existență!. Doar până se va termina punguța apoi....Niveul următor'', a scris mama lui Bogdan Gigină pe Facebook.

Citeste si: O asistenta medicala din Iasi a murit imediat ce a iesit de la serviciu. Ce spun reprezentantii spitalului

Pe 31 august, Bogdan Gigină ar fi împlinit 32 de ani, iar mama sa a transmis un mesaj emoționant și plin de tristețe pe Facebook, în amintirea copilului său.

Citeste si: Se dau vouchere de 5.000 de euro! Cand se vor elibera

''În fiecare an era ziua când mă preocupau pregătirile pentru aniversarea copilului meu. Astazi i- am aprins lumânare în timp ce pregăteam cele creștinești. Îl aștept în fiecare zi a vieții mele'', a scris mama lui Bogdan Gigină pe Facebook.

Citeste si: Cine a fost eliminat in prima gala ''Imi place dansul'' si cine a castigat premiul saptamanal de 1.000 de lei

Citeste si: Cine a fost eliminat in prima gala ''Imi place dansul'' si cine a castigat premiul saptamanal de 1.000 de lei

 

Citește și:

O asistenta medicala din Iasi a murit imediat ce a iesit de la serviciu. Ce spun reprezentantii spitalului

De ce modeul suedez nu se poate aplica în România: explicațiile preşedintelui Societăţii Române de Anestezie şi Terapie Intensivă

Se dau vouchere de 5.000 de euro! Cand se vor elibera

Horoscop 2 septembrie 2019. Zodia care nu trebuie să ia decizii

Un celebru epidemiolog român, anunț îngrijorător legat de Covid-19: "Putem ajunge la 8.000 de cazuri pe zi"


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies