Soția lui Benone Sinulescu, primele declarații după moartea marelui artist: „Sunt distrusă de durere!” Unde va fi înmormânat cântărețul?

,
reactie sotie benone sinulescu

Benone Sinulescu a murit pe 18 noiembrie 2021

[Sursa foto: facebook Benone Sinulescu ]

Benone Sinulescu a murit la vârsta de 84 de ani, iar vestea a picat ca un trăsnet pentru toți apropiații marelui artist. Ce a declarat soția lui Benone Sinulescu la scurt timp după decesul acestuia?

Benone Sinulescu a murit pe 18 noiembrie 2021 din cauza unei pneumonii.

Soția lui Benone Sinulescu, Elena Sinulescu, cea care i-a fost alături în cele mai grele momente, a făcut primele declarații. Ce s-a întâmplat cu marele artist în ultimele zile?

Soția lui Benone Sinulescu, distrusă de durere. Primele declarații ale Elenei Sinulescu după moartea marelui artist

Este din nou doliu în muzica populară românească. Marele artist Benone Sinulescu s-a stins din viață pe 18 noiembrie 2021, la vârsta de 84 de ani. Familia artistului, prietenii apropiați și toți cei care l-au cunoscut sau l-au apreciat pentru activitatea sa artistică au primit cu tristețe vestea morții marelui interpret de muzică populară. Soția lui Benone Sinulescu, Elena Sinulescu, a făcut primele declarații după ce a fost confirmat decesul cântărețului. Elena Sinulescu a confirmat că Benone Sinulescu s-a stins din cauza unei pneumonii care i-a agravat starea de sănătate, fiind cunoscut faptul că artistul avea mai multe probleme de sănătate.

Soția lui Benone Sinulescu a precizat că înmormântarea va avea loc la Eternitatea și că în momentul de față trece prin clipe grele, decesul marelui artist lăsând un gol imens în sufletul ei.

„Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19. A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea. El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a spus soția lui Benone Sinulescu, Elena Sinulescu, potrivit impact.ro.

sotie benone sinulescu

Benone Sinulescu și soția lui, Elena Sinulescu

[Sursa foto: captura wowbiz.ro]

Citeste si: BENONE SINULESCU a murit! Care este cauza morții marelui cântăreț?

Benone Sinulescu și soția lui, poveste de dragoste fascinantă

Elena Sinulescu este femeia care i-a fost alături lui Benone Sinulescu în cele mai dificile momente. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Benone Sinulescu povestea, într-un interviu mai vechi, că și-a cunoscut soția prin intermediul interpretei Ileana Sărăroiu. Regretatul artist de muzică populară mărturisea, la acel moment, că deși a avut o mulțime de admiratoare, cea care a reușit să îl cucerească a fost Elena Sinulescu și asta pentru că l-a ținut pe jar și a fost nevoit să facă eforturi pentru a-i câștiga inima.

”Este vorba despre Elena, absolventă de Chimie Alimentară. Leni mi s-a părut o ardeleancă mai băţoasă, s-a ţinut tare. Un an de zile am încins telefoanele cu vorbuliţe multe şi de toate genurile, dar şi cu oprelişti. Pe Leni am cunoscut-o prin intermediul regretatei Ileana Sărăroiu, care a invitat-o la masă, după un spectacol. Ne-am înţeles bine, încă de la început. Ne iubim şi acum, după 38 de ani. Soţia este cel mai bun critic al meu. Câteodată ne mai şi contrazicem. Ea s-a ferit totdeauna să iasă în faţă, nu i-a plăcut să iasă în evidenţă. Nu avem copii, ea a pierdut câteva sarcini”, spunea Benone Sinulescu, potrivit click.ro.

benone sinulescu a murit

Fotografie de colecție din tinerețea lui Benone Sinulescu

[Sursa foto: facebook Benone Sinulescu ]

Citeste si: De ce Benone Sinulescu și soția lui, Elena, nu au copii. Mărturisirile făcute de artist despre drama din viața lor

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Benone Sinulescu fusese prădat de hoți înainte să moară! Ce îi luaseră regretatului cântăreț

Presa ucraineană: Racheta căzută la 22 de kilometri de granița României ar fi fost lansată de Ucraina

Benone Sinulescu fusese prădat de hoți înainte să moară! Ce îi luaseră regretatului cântăreț

Zile libere ianuarie 2023. Câte zile libere legale vor avea angajații în prima lună din 2023

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies