De ce Benone Sinulescu și soția lui, Elena, nu au copii. Mărturisirile făcute de artist despre drama din viața lor

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 28 iul 2022, 09:40
De ce nu are Benone Sinulescu copii
Sursa: Facebook

Artistul Benone Sinulescu a spus motivul pentru care el și Elena Sinulescu nu au avut copii.

Benone Sinulescu și soția lui, Elena, sunt căsătoriți de aproximativ 40 de ani.

Însă, cei doi nu au devenit niciodată părinți. Care este, de fapt, motivul?

Citeste si: Tocmai acum s-a aflat! În ce stare se află Benone Sinulescu? Informații de ultimă oră!

De ce nu au Benone Sinulescu și soția lui, Elena, copii

Benone Sinulescu este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Cântărețul a fost mereu un bărbat apreciat și chiar adulat de doamne și domnișoare. 

Nea Beni, cum îl alintă prietenii, a povestit că de-a lungul vieții a primit multe avansuri din partea femeilor, însă a preferat să cucerească inima unei singure femei, anume Elena Sinulescu. 

Citeste si: Carmen Harra, previziuni despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Se va vindeca celebrul cântăreț?

„Am avut multe cereri în căsătorie, în tinereţe.

Fetele veneau pur şi simplu la spectacole şi mă cereau de bărbat. Mai târziu, mă trezeam la concerte cu mulţi tineri. Venea câte unul şi spunea că e fiul meu. Odată, la Iaşi, a venit un băiat şi a spus: «Mi-a zis mama că sunteţi tatăl meu». Mă uitam la el, nu semănam. Altădată, la Timişoara, am păţit la fel. A venit altul şi mi-a spus, tot aşa, că sunt tatăl lui”, a povestit Benone Sinulescu în trecut, pentru click.ro.

Într-un interviu, artistul spus de ce el și Elena Sinulescu nu au putut da naștere unui copil. Benone Sinulescu a povestit că din cauza unor probleme de sănătate pe care le-a avut soția. Elena Sinulescu a pierdut câteva sarcini. Cu toate acestea, Elena i-a rămas soție și parteneră de viață mai bine de 40 de ani.

„Nu avem copii, ea a pierdut câteva sarcini”, a declarat acum câțiva ani marele artist al României.

Ce pensie avea Benone Sinulescu? Suma modestă pe care artistul o primea după 50 de ani de muncă

Averea celor doi va fi moștenită de nepoți

Benone Sinulescu se află acum într-o stare extrem de gravă din cauza problemelor de sănătate, astfel artistul și-ar fi făcut testamentul încă de acum șase ani.

Citeste si: Tocmai acum s-a aflat! In ce STARE se afla Benone Sinulescu! Directorul spitalului a facut anuntul: ''Corpul dansului...''

Potrivit actului, toată averea sa îi va reveni chiar soției lui, Elena Sinulescu. La moartea acesteia însă, averea va fi împărțită în mod egal nepoților cuplului, având o familie destul de numeroasă, chiar dacă, din păcate, nu au copii.

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies