Sorin și Nicoleta s-au întâlnit în afara casei: ”Mi-am pus întrebări când a lipsit o noapte din hotel” Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, sâmbătă, 20 august, de la ora 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

,

Sorin și Nicoleta sunt puși într-o situație neașteptată, după ce au apărut informații că cei doi s-au văzut în afara casei.


In articol:

Tot mai multe zvonuri au apărut despre o posibilă escapadă a Nicoletei și a lui Sorin în afara casei. Concurenții au primit informații despre cum că cei doi ar fi petrecut o noapte împreună departe de hotelul unde sunt cazați.

Sorin și Nicoleta și-au petrecut noaptea împreună, în afara casei

Andreea Mantea a venit în ”Casa Iubirii” și i-a întrebat pe concurenți despre informațiile care au apărut despre escapada Nicoletei și a lui Sorin.

”Cine a primit informații cum că Nicoleta și Sorin s-au văzut în afara casei?”, a spus Andreea Mantea.

Printre concurenții care au primit informații despre întâlnirea celor doi concurenți s-au numărat Emanuel, Ionuț și Radu, iar Bianca nu a fost deloc surprinsă de întrebarea Andreei Mantea, ba chiar a dezvăluit că bănuia ceva, căci Nicoleta a lipsit o noapte din hotel.

Citeste si: Relația Mariei cu George este doar de fațadă? Emanuel face dezvăluiri fără precedent in ediția de vineri, 19 august, a emisiunii “Casa Iubirii”, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

”Eu mi-am pus întrebări când Nicoleta a lipsit din hotel o noapte”, a spus Bianca.

Sorin este ofuscat de tot ce se întâmplă, mai ales după ce a fost acuzat că s-a întâlnit cu Nicoleta în afară casei, și sare la atac.

Bianca este cea vizată.

”Dacă mă uit în direcția aia...este atât de obsedată încât crede că mă uit la ea”, a spus Sorin.

”Sorin crezi că este obsedată de tine?”, a întrebat Andreea Mantea.

”Obsedată și invidioasă pe cuplul nostru la maxim”, a spus Sorin despre Bianca.

Citeste si: Maria și Emanuel se contrazic în privința lui George. Ce spune concurentul despre iubitul blondinei ”Nu mi-a fost simpatic de la început”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Toamna aceasta, românii vor avea parte de multă distracţie, exerciţii pentru minte, interviuri memorabile şi informaţie relevantă, la Kanal D

Când s-ar putea întâlni, față în față, Joe Biden și Vladimir Putin: Summit crucial în noiembrie

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Relația Mariei cu George este doar de fațadă? Emanuel face dezvăluiri fără precedent in ediția de vineri, 19 august, a emisiunii “Casa Iubirii”, de la 10:00 și de la 16:30, la...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies