Sorin Ovidiu Vantu, ELIBERAT CONDITIONAT dupa 10 luni de inchisoare

Dupa 10 luni de stat dupa gratii Sorin Ovidiu Vantu respire din nou aerul libertatii. Judecatorii au decis sa-l elibereze conditionat pe omul de afaceri.

Care sunt motivele? Ultimele 10 luni au fost un calvar pentru Sorin Ovidiu Vantu, condamnat pentru faborizarea infractorului Nicolae Popa la 2 ani de inchisoare. Astazi e a doua oara ultimii trei ani cand Vantu iese pe poarta penitenciarului. Omul de afaceri a reuist sa ii convinga pe judecatori ca s a facut baiat cuminte, dar si ca este foarte bolnav, si nu mai suporta detentia.

Vizibil schimbat de experienta penitenciarului, Vantu si-a pastrat, insa obiceiurile. Daca prietenii l-au uitat, celebrii sai bodyguarzii nu-l lasa la greu niciodata. Au fost alaturi de el si la ultimul termen al dosarului in care a fost incarcerat si sunt alaturi de el si astazi cand la eliberare.

Numai ca bucuria omului de afaceri ar putea sa nu tina mult. Nu de alta, dar mai are alte doua dosare pe rol. Unul la Curtea de Apel in care a primit deja o condamnare de 6 ani si 2 luni, si un altul pe rolul tribunalului in care este acuzat de constituire a unui grup infractional organizat. Si ca tacamul sa fie complet la parchet mai exista un dosar in care este acuzat ca si-ar fi falsificat identitatea. El spune insa ca cineva i-ar fi folosit imaginea: „Este o fotografie pe care o gasiti pe toate site-urile din lume.

Citeste si: Șocant! Un nou deces în familia lui Emi Pian la câteva ore după moartea șefului clanului Duduienilor! Decizie bombă a familiei - capital.ro

Pana una alta, desi in libertate, Sorin Ovidiu Vantu trebuie sa se prezinte chiar maine la Tribunalul Bucuresti in dosarul de constituire al unui grup infractional organizat.

##VIDEO127306##

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies