Sorin Oprescu a fost transferat la Spitalul Militar din Capitala. Fostul edil are probleme cu sanatatea

,

El a acuzat dureri in capul pieptului zilele trecute. Desi a fost atunci trimis la spital, se pare ca starea sa nu s-a ameliorat.

Doua saptamani! Atat a rezistat Sorin Oprescu in Arestul Capitalei pana cand problemele de sanatate au inceput sa-si spuna cuvantul.

Sorin Oprescu este mutat astazi din Arestul Central, intr-un salon de spital. Fostul primar a cerut transferul la Spitalul Universitar, unde dorea sa fie consultat de medicii sai curanti.  Insa comisia „Beciului Domnesc” i-a aprobat cererea pentru spitalul Militar.

La inceputul acestei saptamani, Sorin Oprescu cerea de urgenta consultul unui medic, din cauza unor dureri puternice in piept.

Luni, el a fost dus cu duba Politiei la Spitalul Sfantul Ioan, unde medicii au descoperit ca ar fi facut un pseudo-infarct iar starea lui medicala ar putea indica un posibil infarct. Familia si avocatii au dorit sa-l duca de urgenta la Floreasca, insa Oprescu ar fi ajuns la concluzia ca starea lui de sanatate s-a ameliorat si ar fi cerut intoarcerea in arest.

Din pacate, insa, pentru primarul suspendat al capitalei, durerile nu au incetat. Asa ca avocatii sai au formulat o cerere prin care au solicitat analize suplimentare, cerere ce a fost aprobata in regim de urgenta. Sorin Oprescu sufera de diabet de cativa ani, boala pentru care urmeaza un tratament strict. Sorin Oprescu nu-si doreste sub nicio forma ca apararea lui sa se bazeze pe starea sa de sanatate.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Un grup de hoți a furat cinci mașini de lux în valoare de peste 800.000 de euro în mai puțin de 60 de secunde

Gazul azer ia locul gazului rusesc, în Italia

Un grup de hoți a furat cinci mașini de lux în valoare de peste 800.000 de euro în mai puțin de 60 de secunde

Părinții unui bebeluș bolnav refuză să primească sânge de la persoanele care sunt vaccinate. Viața copilului depinde de operație

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies