Sorin Oprescu a fost transferat la Spitalul Militar din Capitala. Fostul edil are probleme cu sanatatea

,

El a acuzat dureri in capul pieptului zilele trecute. Desi a fost atunci trimis la spital, se pare ca starea sa nu s-a ameliorat.

Doua saptamani! Atat a rezistat Sorin Oprescu in Arestul Capitalei pana cand problemele de sanatate au inceput sa-si spuna cuvantul.

Sorin Oprescu este mutat astazi din Arestul Central, intr-un salon de spital. Fostul primar a cerut transferul la Spitalul Universitar, unde dorea sa fie consultat de medicii sai curanti.  Insa comisia „Beciului Domnesc” i-a aprobat cererea pentru spitalul Militar.

La inceputul acestei saptamani, Sorin Oprescu cerea de urgenta consultul unui medic, din cauza unor dureri puternice in piept. Luni, el a fost dus cu duba Politiei la Spitalul Sfantul Ioan, unde medicii au descoperit ca ar fi facut un pseudo-infarct iar starea lui medicala ar putea indica un posibil infarct. Familia si avocatii au dorit sa-l duca de urgenta la Floreasca, insa Oprescu ar fi ajuns la concluzia ca starea lui de sanatate s-a ameliorat si ar fi cerut intoarcerea in arest.

Din pacate, insa, pentru primarul suspendat al capitalei, durerile nu au incetat. Asa ca avocatii sai au formulat o cerere prin care au solicitat analize suplimentare, cerere ce a fost aprobata in regim de urgenta. Sorin Oprescu sufera de diabet de cativa ani, boala pentru care urmeaza un tratament strict. Sorin Oprescu nu-si doreste sub nicio forma ca apararea lui sa se bazeze pe starea sa de sanatate.

 

Citește și:

Ce filme și seriale noi apar în luna noiembrie pe Netflix

Alexandru Rafila, avertisment pentru Guvern: 'Vom ajunge la 10.000 de cazuri noi COVID pe zi, în lipsa altor măsuri'

O banala planta, leac pentru bolnavii de coronavirus. Mana Maicii Domnului, studiata de chinezi

S-au batut in autobuz, din cauza mastii de protectie

50 citate motivaționale ca să te ridici de jos și să îți urmezi visele


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies