Sora lui Madalin Ionescu: "In adolescenta, fetele erau innebunite dupa el! Ma opreau pe strada sa ma intrebe de el!"

Madalin Ionescu era o vedeta inca din adolescenta. O confirma sora lui, Dalina Costin, care ne-a dezvaluit ca vedeta Kanal D a frant multe inimi.

“Il placeau teribil fetele! Erau pur si simplu innebunite dupa el. In acea perioada, primeam telefoane anonime, iar fetele ma opreau pe strada sa ma intrebe de el”, ne-a spus sora mai mica a lui Madalin. Aerul sau rebel le fascina pe fete, chiar daca Madalin nu le dadea atentie.


“A fost o perioada in care se spunea ca seamana cu Stefan Banica Jr. Era perioada in care rula “Liceenii” in cinematografe si au fost cateva situatii in care Madi a fost oprit pe strada ca sa dea autografe, atat de bine semana cu Stefan Banica. Dar pe Madi il deranja comparatia asta”
, ne-a marturisit Dalina.


De altfel, in acea perioada, Madalin avea alte preocupari. A facut un ziar, pe care il scria de mana si in care toate articolele erau semnate de el. “Chiar si desenele din ziar erau facute de el. Arata extraordinar, era atat de bine facut. Numai mama intra in panica, pentru ca Madi scria si articole despre ceea ce-l deranja la cei din jurul lui si era in perioada comunista, asa ca daca vedea cine nu trebuie ziarul, nu ne era bine”, a povestit Dalina despre “ispravile” lui Madalin din perioada adolescentei. ( wowbiz.ro )

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate