Şoferiţa care a lovit și ucis două fete pe un trotuar din București era sub influenţa băuturilor alcoolice

Author: Denisa Avram
Actualizat: 01 mar 2021, 17:31
Soferita din Bucuresti implicata intr-un accident mortal a condus sub influenta alcoolului
Sursa: Digi24

Potrivit unor noi informații vehiculate în presă, femeia care a lovit mortal două fete pe un trotuar ar fi condus sub influența alcoolului.

Informații de ultimă oră în ceea ce privește cazul şoferiţei din București care a lovit mortal două fete cu autoturismul.

Conform surselor presei centrale, femeia s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului în momentul producerii acidentului.

Tragicul accident a avut loc în ziua de sâmbătă, 27 februarie 2021 pe o stradă din București. Femeia vinovată de producerea coliziunii le-a spus anchetatorilor că a încurcat pedalele.

Citeste si: Care sunt infracțiunile care îți anulează permisul de circulație

Şoferiţa care a lovit mortal două fete pe un trotuar din București era sub influenţa băuturilor alcoolice

Surse din cadrul Instituţiei de Medicină Legală, citate de bzi.ro, spun că șoferiţa care se face vinovată de moartea a două fete din București, consumase alcool. Iniţial, femeia refuzase să sufle în aparatul alcooltest pe motiv că este în stare de şoc. Cu toate acestea, potrivit unor surse de la Institutul de Medicină Legală, ea ar fi avut o alcoolemie de 0,60.

Anchetatorii au deschis un dosar de cercetare În Rem pentru faptele femeii.

După accident, șoferița în vârstă de 56 de ani le-ar fi spus anchetatorilor că a încurcat frâna cu accelerația. Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere arată, însă, cum femeia se îndreaptă cu viteză spre un grup, în care se aflau atât copii, cât și adulți.

Citeste si: Rita Mureșan a fost la un pas de moarte! Acum s-a aflat! A stat 2 săptămâni în comă!

Femeia a fost pusă în libertate, după 3 ore de anchetă

Organele de ordine au decis să o elibereze pe şoferiţă, după 3 ore de audieri. Aceştia au motivat decizia prin faptul că ssuoecta în vârstă de 56 de ani era în stare de şoc. Conform unor imagini surprinse de camereele de supraveghere de la locul faptei, se pare că oamenii care au asistat la tragedie au început să o bată pe femeie cu o lopată. Imaginile cu momentul impactului au fost făcute publice de către autorităţi. 

București, orașul statului degeaba... în trafic. Câte ore pierde în fiecare an un șofer bucureștean din cauza ambuteiajelor

Citeste si: Accident tragic în fața Palatului Parlamentului! Un polițist de 30 de ani, aflat pe o motocicletă, a murit în urma coliziunii cu un autoturism

Titi Aur a avut o intervenţie legată de subiect. El a declarat că femeia este vinovată şi că va plăti, dar scuza oferită de șoferiță, faptul că ar fi încurcat pedalele, scoate la iveală nivelul slab de pregătire a șoferilor români și faptul ca acești sunt mai degrabă purtători de permis, decât şoferi.

Citeste si: Dezvăluiri cutremuratoare despre cele două fete ucise pe trotuar: "Rochiţa aceasta trebuia să o îmbrace la ziua ei"

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies