SOCANT. Un adolescent s-a inecat in timp ce incerca sa salveze viata unui prieten

Un copil de 12 ani a platit cu viata pentru gestul sau de a-si salva prietenul de la inec. Desi nu stia sa inoate, baiatul a sarit in apa sa-l scoata pe amicul sau. El nu a mai iesit!

Sufletul prea bun l-a facut pe copilul de numai 12 ani sa piara inecat intr-un rau, in timp ce isi ajuta partenerul de joaca sa scape cu viata din apa. Prietenul lui, de 13 ani, a fost scos la mal cu ajutorul unor localnici care i-au vazut pe copii in primejdie.

Salvatorul, in schimb, a disparut sub ape, iar martorii nu l-au mai vazut ca sa-i sara in ajutor. A fost gasit pe fundul raului, adanc de 3 metri, cu picioarele prinse intre niste pietre. „Am dori ca parintii sa-si supravegheze permanent copiii, pentru a nu se repeta aceste evenimente tragice”, spun cei de la ISU.

Copilul ceruse voie de la familie sa iasa la joaca alaturi de celalalt baiat, de 13 ani. A anuntat ca pleaca in curtea scolii, insa a ajuns pe malul raului Barlad. Baiatul era de 6 ani in plasament la o familie din sat. Satenii spun ca era foarte bine ingrijit, insa politistii si Directia Pentru Protectia Copilului au deschis o ancheta pentru a stabili daca familia in grija careia se afla copilul poarta vreo vina.

##VIDEO114721##

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate