SOCANT! Un administrator UMFLA FACTURILE SI PENALITATILE la intretinere cu intentia de a executa silit datornicii VIDEO

SOCANT! Un administrator UMFLA FACTURILE SI PENALITATILE la intretinere cu intentia de a executa silit datornicii

Tu stii ce face administratorul cu banii tai?

Ernest a demascat in "Ochii din umbra" un nou caz de escrocherie grava. Desi intial pornise pe urmele unei sotii infidele, banuita de socrii ca le neglijeaza fiul, detectivii emisiunii au facut o descoperire socanta.

Viorel si Maria Bratu, parintii lui Adrian si socrii Aurei, si-au suspectat nora de lucruri necurate. Femeia cheltuia foarte multi bani pe care in mod normal nu i-ar fi putut avea din salariul ei de administrator. La cererea socrilor, echipa “Ochii din umbra” a intrat pe firul investigatiilor, vrand sa afle sursa veniturilor Aurei.

Asa au aflat detectivii ca descurcareata sotie avea de mai mult timp o relatie extraconjugala cu instalatorul blocului, Robert, chiar sub nasul sotului ei. Femeia intentiona chiar sa se mute in casa cu iubitul ei, o casa cumparata din banii sustrasi din fondurile stranse de la locatari pentru intretinerea imobilului.

Escrocheria si ipocrizia au fost de care s-a folosit Aura ca sa nu dea nimic de banuit acasa. Facturile umflate la intretinere, penalitati calculate gresit in mod intentionat, oameni batrani pusi in situatia de a-si pierde casele, toate acestea au fost doar cateva din secretele pe care le-a aflat Adrian despre sotia lui.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate