SOCANT! Reactia INCREDIBILA a conducerii unei scoli cand a aflat ca una dintre eleve a fost HARTUITA SEXUAL

Mama unei adolescente de 13 ani a fost oripilata cand conducerea scolii unde fiica ei invata i-a sugerat ca eleva sa-si faca o reductie de sani pentru a evita batjocura si comentariile injurioase din partea colegilor ei.

Tammie Jackson, din Missouri, Statele Unite, a povestit cu tristete cum fiica ei, Gabrielle, in varsta de numai 13 ani este in permanenta hartuita sexual de catre colegii ei din cauza dimensiunii mari a bustului. Femeia s-a adresat conducerii scolii pentru a lua actiune ca fiica ei sa nu mai fie supusa unor astfel de tratamente. A ramas muta de uimire cand a auzit solutia propusa de directori.

Reprezentantii scolii au incercat chiar sa-si justifice raspunsul bizar in fata mamei disperate. Ei au explicat ca ar putea sa ia in calcul trasferul lui Gabrielle la o alta scoala, dar acest lucru nu ar exclude repetarea hartuielilor din partea colegilor deoarece sanii adolescentei vor ramane in continuare mari. Cea mai buna solutie de a scapa de toate problemele a fost, in viziunea reprezentantilor scolii, operatia de reductie mamara.

"Ma faceti sa cred ca este intr-un fel vina mea sau a lui Dumnezeu ca a creat-o asa", le-a raspuns reprezentantilor scolii, Tammie Jackson, mama adolescentei. Femeia s-a adresat autoritatilor si a reclamat conducerea scolii unei institutii superioare.

Un inspector scolar a declarat presei ca autoritatile vor sa stopeze fenomenul de hartuire de orice fel in scoli prin consilierea elevilor. Referitor la sugestia de operatie de reductie a sanilor data de conducerea scolii unde Gabrielle invata, inspectorul a afirmat ca o comisie ancheteaza acest caz, dar a adaugat ca este posibil ca mama elevei sa fi inteles gresit mesajul conducerii, din cauza unei erori de comunicare.

Gabrielle Jackson

Tammie Jackson si fiica ei, Gabrielle

Sursa foto: dailymail.co.uk

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate