SOCANT. Prezentatoare TV BATUTA pe scena de un barbat din public din cauza ca purta o tinuta prea SEXY

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 01 oct 2020, 15:30

E incredibil ce i s-a intamplat unei prezentatoare TV din India! A fost atacata pe scena de un spectator furios ca purta o rochie prea sexy.

Gauhar Khan, o frumoasa prezentatoare TV din India, a fost atacata in Mumbai pe scena, in timp ce modera un spectacol. Un barbat din public, in varsta de 24 de ani, s-a repezit furios la tanara, plesnind-o cu putere peste fata si aruncandu-i cuvinte jignitoare.

Atacatorul a fost prins si retinut, insa, politia i-a dat drumul la scurt timp. Barbatul, de religie musulmana, a explicat autoritatilor ca Gauhar Khan, si ea tot de religie

musulmana, a incalcat principiile fundamentale ale religiei lor aparand in public intr-o rochie cu spatele gol si incredibil de scurta." Fiind de religie musulmana, nu trebuia sa apara asa in public", a decarat pentru The Mirror unul dintre reprezentantii politiei din Mumbai.

Mai jos aveti reactia prezentatoarei la scurt timp dupa atac!Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”