SOCANT! O mama in varsta de 23 de ani a murit in chinuri groaznice dupa ce a baut dintr-o sticla de Sprite

SOCANT! O mama in varsta de 23 de ani a murit in chinuri groaznice dupa ce a baut dintr-o sticla de Sprite

Sarah Jane Moss, in varsta de 23 de ani a murit in chinuri de neinchipuit dupa ce a mers la iubitul ei si a deschis o sticla de suc sprite. Tanara nu a stiut ca a acolo se afla o substanta fertilizanta pentru cannabis.

 Ea mers in vizita la iubitul ei si cat a stat acolo I s-a intamplat tragedia. Femeia a vomat sange si fata I s-a umflat de doua ori fata de cea normala.

Arsurile produse de substanta i-au afectat atat de tare gatul incat esofagul ei s-a corodat si s-a subtiat ingrozitor. Tanara a murit sase luni mai tarziu si i-a marturisit mamei sale ca abaut fertilizator pentru cannabis deoarece nu a stiut ca in sticla de Sprite se afla otrava.

Daniel, iubitul din 2009 al Sarei, a sunat-o pe mama acesteia sa ii spuna ca fetei ii este foarte rau. Transportata la spital, medicii nu i-au dat indicatii decat sa bea foarte multe lichide insa starea ei s-a insaprit si atunci mama ei a dus-o din nou la spital si din nou I s-a spus acelasi lucru pana cand aceasta a dus sticla de Srpite la analize de unde a reiesit otrava pe care a baut-o.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate