SOCANT! Minori obligati sa fure din centre comerciale VIDEO

Cei doi indivizi pe care-i vedeti in imagini, un barbat in varsta de 22 de ani si o femeie de 36 lucrau impreuna.

Dupa ce racolau mai multi copii, indivizii ii obligau sa fure. Imaginile de pe camerele de supraverghere au surprins intreaga operatiune a pradatorilor. Mai putin momentul furtului, care s-a produs in interiorul cabinelor de proba. Totul s-a petrecut intr-un centru commercial din Timisoara.

Priviti scenele socante! Mai intai s-au plimbat prin mall cu plasa in care urma sa puna hainele furate. Au dat tarcoale magazinului si au asteptat momentul potrivit in care sa actioneze. Strategia era simpla! Dupa ce femeia alegea mai multe haine, ea se indrepta spre cabina de proba, unde indeparta dispozitivul antifurt cu ajutorul unui instrument special. Hainele furate erau apoi ascunse pe sub hainele copiilor sau in gentile lor.

Minorii ieseau din magazine cu hainele furate fara ca nimeni sa-si dea seama. Priviti cum cei doi adulti, bucurosi ca au reusit sa nu plece cu mana goala, ii ghideaza pe minori spre iesirea din parcare. Anchetatorii spun ca hotii au pradat prin aceasta metoda peste 20 de magazine. Femeia si barbatul sunt cercetati acum pentru trafic de minori si furt calificat.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate