SOCANT. Ducea o viata dubla. Isi neglija familia pentru a-si putea intretine amanta si copilul nelegitim

Ernest a dat in vileag un barbat care a fost in stare sa-si fure sotia si copiii pentru a-si intretine amanta si copilul nelegitim.

Costel Nita a apelat la sprijinul emisiunii "Ochii din umbra" pentru a afla ce se intampla cu ginerele sau, George. Acesta era casatorit cu fiica sa, Alina, de 22 de ani. Alina si George au impreuna doi copii. Costel Nita a observat ca, de la un timp, ginerele il evita.

Cum nu putea sa aiba un dialog cu acesta, i-a intrebat pe nepoti daca e ceva in neregula acasa. Costel Nita a aflat cu stupoare ca ginerele cheltuieste bani cu nemiluita si lipseste noptile de acasa. Era evident ca ceva necurat se petrece!

Detectivii au inceput filajul si au aflat ca George mergea in Giurgiu unde avea o amanta de mai bine de sapte ani cu care avea si un copil. Cel mai grav era ca barbatul isi fura propria familie pentru a-si intretine familia nelegitima. A inscenat chiar si un jaf in propria casa, iar cu banii obtinuti din obiectele si bijuteriile furate de la sotia si copii lui planuia sa isi aduca amanta si copilul nelegitim in Bucurestui pentru a fi mai aproape de ei.

##VIDEO112880##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate