SOCANT: Alexandra Stan A MAI FOST BATUTA de un alt barbat! Fostul iubit face DEZVALUIRI INCENDIARE. "O scuipam, o bateam, dar tot cu mine voia sa se marite"

SOCANT: Alexandra Stan A MAI FOST BATUTA de un alt barbat! Fostul iubit face DEZVALUIRI INCENDIARE. O scuipam, o bateam, dar tot cu mine voia sa se marite

Alexandra Stan este in prezent internata in spital dupa ce managerul ei a snopit-o in bataie, dupa cum spune artista.

Se pare insa ca nu este singurul episod de acest gen din viata ei. Fostul ei iubit, Antonio Anghel, a facut declaratii incendiare. El sustine ca Alexandra Stan este o femeie usoara si naiva.

 

"Am agatat-o la bar, desi ea era cu altcineva atunci. L-a lasat pentru mine. Nu pot sa zic ca nu o iubeam. Si ea ma iubea foarte mult. A plecat plangand, cu sacosele in mana, iar a doua zi s-a dus la Politie si m-a reclamat ca am vrut sa o duc la produs. A raspandit vorba prin oras ca sunt peste. Eu am avut de pierdut foarte mult din cauza ei. S-a combinat cu prietenul meu cel mai bun, m-am certat cu ala, eu i-am taiat cauciucurile, eu i-am spart masina, mi-a facut mult rau", a declarat barbatul.

 

Mai mult, el s-a laudat ca o batea deseori. Cu toate acestea insa, artista se intorcea mereu la el.

 

"O scuipam, o bateam, dar tot cu mine voia sa se marite", a mai spus el.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate