SOCANT. A vrut sa hraneasca cainele fiului ei, dar a murit in chinuri groaznice, SFASIATA de patrupedul fioros

Omorata de cainele de lupta pe care venise sa-l hraneasca! Asa a sfarsit o biata femeie din Drobeta Turnu Severin!

Politistii spun ca ar fi avertizat-o la ce riscuri se expune, dar, n-au fost ascultati! Urmeaza imagini si informatii cu un puternic impact emotional! Totul s-a petrecut de dimineata, cand, la fel ca in fiecare zi, femeia se ducea sa-i hraneasca pe cei doi caini ai fiului, mutat in alta parte.

Astazi, insa, nimeni n-a apucat s-o salveze din coltii pitbull-ului, desi, la cateva case distanta de locul nenorocirii era chiar echipajul de pe ambulanta. Parca turbat, animalul s-a repezit la ea si a pus-o la pamant. Alarmat ca sotia nu s-a intors acasa, barbatul a plecat s-o caute. Cand a vazut bucati din hainele ei, a inteles ce s-a intamplat.

Animalul a putut fi scos din curte numai dupa ce a fost tranchilizat de cei de la ecarisaj. Culmea, politistii veniti la fata locului spun ca, in trecut, au avertizat-o pe femeie. Cainele pitbull pe care-l hranea de mai bine de un an este unul deosebit de periculos si pentru care trebuie luate masuri speciale de ingrijire. Din pacate, femeia nu i-ar fi ascultat. Altfel, ar fi putut evita o asemenea nenorocire.

##VIDEO133605##

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies