SOCANT. A fost DIAGNOSTICAT primul caz de Ebola in metropola New York

Un medic revenit recent din Africa a fost spitalizat joi, la New York, avand o febra puternica si a fost supus unor teste pentru a stabili daca sufera de virusul Ebola.

Autoritatile au anuntat recent ca barbatul are intr-adevarat aceasta boala, informeaza descopera.ro. Craig Spencer, de 33 de ani, care locuieste in cartierul Harlem, s-a intors pe 17 octombrie din Africa de Vest, unde a tratat bolnavi de Ebola, lucrand pentru organizatia Medici fara Frontiere.

Medicii de la spitalul Bellevuem, unde este internat acum barbatul, au precizat ca monitorizeaza alte patru persoane care au intrat in contact cu Spencer in ultimele zile. Este vora de logodnica lui, Morgan Dixon si de doi prieteni, toti fiind acum in carantina, iar a patra persoana, un sofer de taxi, nu este in carantina, nefiind considerat un potential risc.

Ebola a provocat moartea a 4.877 de persoane din 9.936 de cazuri inregistrate in sapte tari (Liberia, Sierra Leone, Guineea, Nigeria, Senegal, Spania si Statele Unite), potrivit celui mai recent bilant anuntat de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS).

Citeste si: PRO TV, decizie bombă. Fanii vor fi șocați. Este cutremur la Vocea României - capital.ro

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies