SOCANT. A descoperit cu stupoare ca cineva i-a FURAT pozele de pe Facebook si i-a creat un CONT FALS pe site-uri cu femei usoare

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:16

Verity Cook, o tanara in varsta de 28 de ani, a fost oripilata sa afle ca cineva i-a furat pozele de pe Facebook si i-a creat un cont fals pe un site cu femei care ofera servicii sexuale.

Un prieten i-a adus la cunostinta faptul ca are facut cont pe un site cu femei care ofera placeri sexuale. Verity Cook a descoperit, astfel, ca cineva i-a furat pozele de pe Facebook si a creat un cont fals, cu numele Vicky, pe un site unde se gasesc in mod normal dame de companie.

Modul macabru în care o fetiță de 12 ani din București și-a găsit sfârșitul! Victima a fost găsită într-un sac de plastic, în lada patului

Tanara a facut plangere la politie. Impostorul care i-a furat pozele de pe contul de Facebook trebuia sa fie unul dintre prietenii din lista ei deoarece nu si le face publice decat celor din lista ei.

Cu toate ca le-a dat aceasta informatie foarte utila politistilor, anchetatorii vor avea o munca grea de facut caci tanara are 2000 de prieteni in lista. Se pare ca prea multa socializare pe net dauneaza imaginii!

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”