Șoc pe scenă! Ce a pățit o actriță celebră, chiar în văzul tuturor, în timpul unei reprezentații? O greșeală ce i-ar fi putut fi fatală! “Lichidul a fost pus accidental în paharul meu cu apă”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 iun 2024, 17:11

Sumru Yavrucuk este o figură bine-cunoscută în industria divertismentului turcesc, fiind apreciată pentru rolurile sale în seriale de succes precum "Fatmagul" și "Nehir", seriale difuzate in trecut tot de Kanal D.

Cine spune ca viata nu bate filmul? Recent, publicul din stațiunea Marmaris a asistat la o scenă șocantă și îngrijorătoare în timpul unei reprezentații a piesei "The Beauty Queen of Leenane".

Ce a pățit o actriță celebră, chiar în văzul tuturor, în timpul unei reprezentații? O greșeală ce i-ar fi putut fi fatală

Actrița Sumru Yavrucuk, în vârstă de 57 de ani, pe care telespectatorii o pot revedea in serialul “Tablou de familie”, ce va avea premiera la Kanal D, pe 27 iunie, a fost transportată de urgență la spital după ce

a consumat accidental lichid de evacuare diesel în loc de apă.

Un incident a avut loc la finalul anului trecut. Celebra actrița se afla pe scenă, interpretându-și rolul cu pasiune, când a ridicat un pahar cu aparentă apă pentru a bea, conform scenariului. În câteva momente, Sumru a început să se simtă rău și să vomite, spre stupoarea și îngrijorarea publicului prezent.

"Lichidul a fost pus accidental în paharul meu cu apă.

Trebuia să beau apă dintr-un pahar ca parte din scenariu”,
a relatat Sumru Yavrucuk pe contul ei de Twitter. Incidentul a avut loc pe data de 4 decembrie, iar actrița a fost imediat transportată la un spital privat din apropiere pentru tratament de urgență.

Citește și: “Tablou de familie” Un nou serial turcesc, încărcat de dramatism, din 27 iunie, la Kanal D!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Tavi Clonda, nemulțumiri legate de Disneyland! Artistul a discutat despre aspectele care nu îi convin în vacanță: „E mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu.”

Citește și: Gökçe Eyüboğlu revine pe micile ecrane în serialul „Tablou de familie”, ce va avea premiera pe 27 iunie la Kanal D

O greșeală care putea fi fatală pentru actriță. Lichidul consumat de actriță este utilizat în automobile pentru a reduce emisiile de gaze de eșapament. Lichidul a fost plasat accidental în paharul actriței, ceea ce a dus la acest incident dramatic. Incidentul a speriat atât publicul, cât și echipa de producție, dar din fericire, totul s-a încheiat cu bine, Sumru Yavrucuk a fost externată rapid și a anunțat că va continua să joace în spectacolul programat pentru seara următoare în Bodrum.

“Am fost externată. Voi fi pe scenă în Bodrum diseară. Mulțumesc tuturor celor care și-au făcut griji pentru mine", a transmis actrița prin intermediul rețelelor sociale, in ziua imediat următoare incidentului.

Cine este Sumru Yavrucuk

Sumru Yavrucuk este o figură bine-cunoscută în industria divertismentului turcesc, fiind apreciată pentru rolurile sale în seriale de succes precum "Fatmagul" și "Nehir", seriale difuzate in trecut tot de Kanal D.

În prezent, telespectatorii o pot urmări în serialul "Tablou de familie", ce va avea premiera pe 27 iunie, la ora 20:00, la Kanal D, unde interpretează un rol puternic și complex alături de actrițe renumite precum Gökçe Eyüboğlu și Tülin Ece.

Asadar, din 27 iunie, de la ora 20:00, serialul “Tablou de familie” aduce la Kanal D povești de viață complexe, secrete de familie ce se devoalează pas cu pas, dragoste, trădare, dar și loialitate și, nu în ultimul rând, separarea, ca modalitate de depășire a conflictelor, dar și ca vârtej al emoțiilor și strategiilor de tot felul. Serialul va putea fi urmărit cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.