Fatih și Doga, o nouă șansă? Astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 19 iun 2024, 18:30
video Foto(4)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “O dragoste”.

Astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, vom fi martori unei situații inedite ce urmează a se derula între Fatih și Doga.

Citește și: Gökçe Eyüboğlu revine pe micile ecrane în serialul „Tablou de familie”, ce va avea premiera pe 27 iunie la Kanal D

Faith și Doga, o nouă șansă?

Mereu cu gândul la fosta sa soție, Fatih nu își poate înfrînge sentimentele de dragoste pe care încă le are pentru frumoasa Doga. Ori de câte ori drumurile lor se întrepătrund, Fatih încearcă să rămână cât mai mult în preajma fostei soții iar Gorkem nu vede cu ochi buni comportamentul soțului său.

În plus, manifestările nepotrivite ale lui Gorkem, în fața familiei Unal, nu fac decât să îl “îndepărteze”, puțin câte puțin, pe Fatih de soția sa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Tavi Clonda, nemulțumiri legate de Disneyland! Artistul a discutat despre aspectele care nu îi convin în vacanță: „E mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu.”

Mânat de sentimentele ce le nutrește pentru Doga, Fatih își ia inima-n dinți și îi declară acesteia sentimentele sale.

Citește și: BARIŞ KILIÇ, actorul din serialul “O dragoste”, mândru de rolul care i-a adus un public fidel și în România! “Dincolo de diferențe, există empatia și puterea iubirii”

Cum va reacționa Doga atunci când Fatih îi cere încă o șansă pentru a redeveni un cuplu, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.