Fatih și Doga, o nouă șansă? Astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 19 iun 2024, 18:30
video Foto(4)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “O dragoste”.

Astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, vom fi martori unei situații inedite ce urmează a se derula între Fatih și Doga.

Citește și: Gökçe Eyüboğlu revine pe micile ecrane în serialul „Tablou de familie”, ce va avea premiera pe 27 iunie la Kanal D

Faith și Doga, o nouă șansă?

Mereu cu gândul la fosta sa soție, Fatih nu își poate înfrînge sentimentele de dragoste pe care încă le are pentru frumoasa Doga. Ori de câte ori drumurile lor se întrepătrund, Fatih încearcă să rămână cât mai mult în preajma fostei soții iar Gorkem nu vede cu ochi buni comportamentul soțului său.

În plus, manifestările nepotrivite ale lui Gorkem, în fața familiei Unal, nu fac decât să îl “îndepărteze”, puțin câte puțin, pe Fatih de soția sa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la Paris? „Tavi a insistat să nu lăum mașină. Ne-a costat ceva aventura asta de la aeroport până la hotel.”

Mânat de sentimentele ce le nutrește pentru Doga, Fatih își ia inima-n dinți și îi declară acesteia sentimentele sale.

Citește și: BARIŞ KILIÇ, actorul din serialul “O dragoste”, mândru de rolul care i-a adus un public fidel și în România! “Dincolo de diferențe, există empatia și puterea iubirii”

Cum va reacționa Doga atunci când Fatih îi cere încă o șansă pentru a redeveni un cuplu, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.

 

 


Rebecca, Gagea și Julia au avut parte de mai multe surprize cu ocazia zilei lor de naștere. Rebecca a împlinit 23 de ani, Gagea 24, iar Julia 30.