Situație nemaiîntâlnită în politică. Un primar PSD a fost declarat MORT ca să scape de un dosar penal! Ce acuzații îi aduceau procurorii

Fostul edil PSD al comunei Cristești (județul Botoșani) a fost declarat mort ca să scape de un dosar penal. Politicianul era acuzat de abuz și fals.

Fostul primar al comunei Cristeşti a fost declarat decedat într-o comunicare oficială a Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, semnată de către prim procurorul Dorina Dragomir, informează b1.ro.

"Vă facem cunoscut că în dosarul penal nr, 4338/P/2017, având ca obiect plângerea penală formulata de B. Elena, s-a dispus la data de 30.09.2019 clasarea cauzei cu privire la infracțiunea prevăzută de art. 298 Cod Penal, întrucât a intervenit decesul făptuitorului", a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani, potrivit botosaninecenzurat.ro.

Fostul primar PSD Lucian Borfotina nu e nici măcar răcit. Acesta a fost în vacanță în Spania, împreună cu familia. 

El era cercetat penal alături de secretarul comunei Cristești, Bogdan Petenchea, într-un dosar penal pentru neglijență în serviciu, mai multe abuzuri și falsuri. Cei doi au fost reclamați de o fostă angajată a primăriei, care fusese concediată, potrivit wall-street.ro.

Citeste si: Anunt pentru toti cei care au centrala termica: cum pot plati mai putin la gaze

Citeste si: Doliu în lumea muzicii. A murit unul dintre cei mai mari artiști din istorie!

Citeste si: Horoscop 7 octombrie 2019. Pericol de accidente pentru o zodie, ghinion mare pentru alta

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate