Situație fără precedent în Casa iubirii! Emanuel a chemat două fete în camera roșie! „Am auzit de la băieți că nu va suportați” Tânărul vrea să renunțe la Andreea și să o cunoască pe Diana! Iată cum a reacționat Andreea!

Author: Ana Filip
Actualizat: 07 oct 2022, 17:44
emanuel din casa iubirii Foto(4)

Emanuel, mai nehotărât ca oricand

Sursa: Captură KANAL D

Momente dramatice în Casa iubirii! Andreea a izbucnit în lacrimi după ce Emanuel a decis să renunțe definitiv la ea pentru a o cunoaște pe Diana!

Astăzi în Casa iubirii s-au derulat noi momente tensionate între concurenți. De departe cele mai mari controverse a stârnit atitudinea lui Emanuel de a le chema pe Andreea și Diana în același timp în camera roșie, pentru a le comunica decizie lui în ceea ce pe privește. După ce în urmă cu ceva vreme tânărul a hotărât să pună punct relației lui cu Andreea, recent, acesta s-a arătat interesat de Diana, despre care a afirmat că o place și că ar vrea să o cunoască. 

Emanuel a chemat două fete în camera roșie! „Am auzit de la băieți că nu va suportați” 

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, Emanuel a hotărât să le cheme în camera roșie pe Andreea și pe Diana pentru a le spune verde în față ce anume are de gând să facă mai departe în ceea ce le privește. Pe de o parte, tânărul i-a spus Andreei că regretă faptul că nu mai poate continuă relația cu ea, după cele descoperite despre trecutul ei tumultos, iar pe de altă parte, concurentul i-a spus Dianei că i-ar plăcea să o cunoască mai bine și chiar să se apropie. 

Prima intrată în camera roșie a fost Diana, care și-a exprimat nemulțumirea și a dezaprobat comportamentul lui Emanuel față de ea și față de Andreea. Tânărul a încercat sa le explice fetelor ca trece prin momente dificile. 

Diana: Dezamăgită de tine! Tu ne-ai chemat pe ambele?

Andreea: Pe bune? Tu ne-ai chemat? 

Emanuel: Haideți! Știu că sunteți foarte supărate amândouă pentru că e o stare foarte urâtă când există un triunghi și nu e bine deloc! 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Andreea: Cine a creat triunghiul?

Emanuel: Nu eu! Eu n-am vrut să fac nimic, n-am vrut să va certați! Nu-mi plac dramele! Am auzit și de la băieți că nu va suportați!

În cele din urmă, Emanuel a fost extrem de sincer cu ambele tinere și le-a spus că renunță definitiv la Andreea și are de gând să o cunoască pe Diana. Vestea a picat că un trăsnet asupra Andreei, care a început să plângă cu lacrimi amare în camera roșie, acolo unde a venit Bianca pentru a o consola. 

Calendar Ortodox 3 februarie 2023: Sărbătoare mare! Azi e ziua tuturor românilor care poartă acest nume sfânt

Citeste si: Exclusiv! Maria a aflat de schimbul de mesaje dintre George și Xenia. Cum a reacționat când a văzut ce și-au scris cei doi: "Eu sunt aici cu el, nu ea!"

Citeste si: Sorin a dus-o pe Nicoleta să o prezinte părinților. Cum a reacționat mama concurentului când și-a văzut viitoarea noră: ”De acum înainte o să am o fată”

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies