Simte veselia în fiecare zi!

Author: Oana Picerea

Auzi de multe ori acest îndemn, nu-i așa? Și, de fiecare dată, îți propui să-l urmezi. Reușești o zi, maxim două. Apoi, momentele stresante de la job, micile întâmplări sau lucrurile care îți creează disconfort te fac să-ți uiți promisiunea.

No worries 😊, ni se întâmplă tuturor! Tot ce ne rămâne de făcut este să ne reamintim cât mai repede și mai des acest îndemn. Avem atâtea motive să facem asta. Sunt multe pe care nici nu le mai vedem. Dar am putea măcar de acum încolo să le dăm atenția cuvenită pentru a aduce mai multă veselie în viața noastră.

Uite, hai să-ți amintim noi câteva! Vezi un copil care râde și îți întinde jucăria lui de care este fascinat? Zâmbește-i și intră în jocul lui.

Ai o melodie preferată pe care îți place să dansezi? Ascult-o și dansează în fiecare dimineață, dacă se poate. Mergi la stand-up comedy! Dacă nici oamenii aceia nu-ți aduc veselie, atunci cine altcineva? 😊

Nu-i așa că sunt multe momente și motive care ne aduc bucurie? Iar bucurie înseamnă stare de bine și revigorare. Hai, găsește-le și trăiește-le din plin!

Îți mai dăm un motiv pentru care să simți veselia în fiecare zi

Bucură-te de plăcerea simplă a amestecului de ceai și fructe de la Nestea. Oferă-ți un moment în care să te înveselești cu arome răcoritoare de piersică, lămâie, fructe de pădure, mango-ananas, ceai verde, aloe vera și căpșuni.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Cea mai mare provocare din viața Simonei Pătruleasa. „Toți medicii îmi spuneau că acest lucru este imposibil” | EXCLUSIV

Nestea este amestecul perfect de ceai și fructe alături de care te bucuri în fiecare zi de o stare de bine, de momente răcoritoare, pline de relaxare, împreună cu prietenii tăi!

 


Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 51 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies