Simona Patruleasa: "Sunt o mama exagerata"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 aug 2021, 19:10

Vedeta Kanal D, Simona Patruleasa si-a scos de curand fetita in lumina reflectoarelor. Micuta Ingrid Maria Lucia, in varsta de 7 luni, a fost fotomodel de ocazie alaturi de mama ei. Simona Patruleasa impreuna cu fiica ei au pozat pentru coperta unei reviste.

Sedinta foto a durat aproape sase ore, iar Ingrid Maria Lucia a schimbat cel putin 5 tinute. Simona Patruleasa a declarat in platoul" CanCan TV" ca nu se astepta ca fetita ei sa fie atat de cuminte pe parcursul filmarilor. Nu a plans si nici nu s-a plictisit. Atenta la detalii, micuta Ingrid a facut fata cu brio sedintei foto ca un model profesionist.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

In

cadrul emisiunii "CanCan TV", Simona Patruleasa a povestit cum decurge o zi din viata ei. Cu toate ca ea si sotul ei, Sabin Ivanof, ii dedica fiicei lor 90% din timpul lor, Simona reuseste sa se imbine perfect cariera cu viata de familie. Prezentatoarea Stirilor Kanal D a recunoscut ca este o mamica exagerata. Isi doreste foarte multe pentru fiica ei, dar cel mai mult vrea ca Ingrid sa fie sanatoasa.
Simona Patruleasa a spus despre fiica ei ca este o fire vesela si sociabila. Este un copil bun si ascultator. Vedeta Kanal D si sotul ei isi mai doresc un fratior sau o surioara pentru Ingrid, pentru ca micuta sa nu creasca singura." Ne mai dorim un copil, dar mai dureaza. Organismul trebuie sa-si revina", a declarat Simona Patruleasa care a recunoscut ca micuta Ingrid a venit pe lume in urma unor tratamente de fertilitate.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!