Simona Patruleasa si Victor Slav, “ambasadorii” lui Mos Niculae, pentru copii de la Centrul National Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie Dr. Nicolae Robanescu

,

Vedetele Kanal D nu au ales intamplator aceasta zi pentru a vizita centrul de recuperare, ziua de 3 decembrie fiind desemnata Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati.

Simona Patruleasa si Victor Slav au dat startul Sarbatorilor de iarna, fiind reprezentantii lui Mos Nicolae pentru toti copiii care trec pragul Centrului National Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie Dr. Nicolae Robanescu, din Bucuresti.

"Inarmati" cu multe dulciuri si fructe, indragitele vedete Kanal D au petrecut cateva ore in prezenta copiilor cu dizabilitati, colorand impreuna o lume mai buna, in care nu exista discriminare.

Simona Patruleasa si Victor Slav, in calitate de ambasadori ai Asociatiei de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic, din Romania, militeaza pentru integrarea sociala si egalitatea de sanse a acestora.

 

"Sunt emotionata si coplesita de bucuria si seninatatea cu care acesti copii privesc viata. Este o lectie de optimism pentru noi toti si imi doresc ca lumea in care vor trai sa aiba aceleasi culori frumoase precum cele din desenele pe care le-au facut", a declarat Simona Patruleasa.

Copii si adulti deopotriva au primit cu mare bucurie vizita vedetelor Kanal D care au plecat din centru cu bucurie in suflet si cu desenele in care copiii le-au facut cu mare dragoste pentru ei, nu inainte de a imortaliza momentul in zeci de selfi-uri.

"Voi raspunde mereu <prezent> atunci cand este vorba de copii. Ma bucura zambetul si candoarea lor.

Sunt foarte puternici si sunt convins ca, prin implicarea si ajutorul oamenilor cu suflet mare, vor reusi sa depaseasca problemele si sa isi construiasca un viitor frumos", a subliniat Victor Slav.

Vedetele Kanal D nu au ales intamplator aceasta zi pentru a vizita centrul de recuperare, ziua de 3 decembrie fiind desemnata Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati.

Impreuna cu reprezentantii Centrului National Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie Dr.

Nicolae Robanescu, Simona Patruleasa si Victor Slav au dorit astfel sa traga un semnal de alarma in ceea ce priveste nevoile acestor persoane pentru recuperare, si pentru un viitor mai accesibil din toate punctele de vedere.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Când scăpăm de noul val de aer polar! Temperaturile scad la -12 grade Celsius!

Românii iau cu asalt Valea Prahovei în minicanța de Rusalii: cât costă un sejur

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Calendar ortodox decembrie 2019

Tratament sinuzită. Cum poti sa scapi de dureri acasa si cand trebuie sa mergi la medic

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies