Simona Patruleasa, in mijlocul copiilor, pe plaja Kanal D Summer Studio

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 iul 2020, 10:01

Simona Patruleasa, prezentatoarea Stirilor Kanal D, a fost prezenta miercuri, 18 iulie, pe plaja Kanal D Summer Studio din Mamaia. Asaltata de zeci de admiratori, Simona a facut poze, a oferit autografe si a organizat un concurs cu premii pentru copiii aflati pe plaja.

Inveliti in saci pana la barbie, cei mici au fost nevoiti sa ajunga in salturi de iepurasi pana in dreptul vedetei, primul  venit langa Simona Patruleasa fiind desemnat castigator. La finalul jocului care a declansat chiote si valuri de ras pe plaja, vedeta Kanal D i-a premiat pe toti concurentii cu jucarii, tricouri si sepcute.

Ce trebuie să facă locuitorii unei comune pentru a primi ajutor social?

M-am simtit extraordinar alaturi de copii, pe plaja Kanal D Summer Studio.

M-am bucurat sa vad ca parintii i-au indemnat sa se inscrie in competitia organizata de noi. Ii asteptam cu mare drag pe toti, si pe cei mici, dar si pe cei mari, avem concursuri, jocuri si premii pentru toti. Pana la mijlocul lunii august, pe plaja Kanal D Summer Studio din Mamaia, telespectatorii Kanal D pot veni sa se relaxeze alaturi de noi, sa joace fotbal, volei, sa danseze, sa cante, sa se bucure de vacanta  si sa castige o multime de premii ”,
a spus Simona Patruleasa.

Citește și: Oana Zăvoranu, părăsită când a dat de greu? Vedeta recunoaște că se confruntă cu probleme financiare

In aceasta saptamana, telespectatorii Kanal D se vor intalni pe plaja Kanal D Summer Studio din Mamaia cu Simona Patruleasa, Liviu Varciu, Gabriel Coveseanu, Mihai Ghita si Adelina Pestritu .  

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!