Simina și Alex Zănoagă, mărturisiri neașteptate! "Să ne înțelegem atât! Altceva nu mi-aș fi dorit" Ce se întâmplă de fapt în căsnicia lor?

,
simina loica

Simina, emotionata atunci cand vorbeste despre micutul Dominic

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Simina și Alex Zănoagă formează un cuplu frumos de aproape trei ani și au împreună cu băiețel superb.


In articol:

După ce la începutul anului au trecut printr-o perioada extrem de dificilă în căsnicia lor și au decis atunci să ia o pauză și să locuiască separat o perioada, Simina și Alex Zănoag ă au realizat la scurt timp că nu pot trăi despărțiți și au decis să mai dea o șansă mariajului lor.

La acea vreme motivul tensiunilor apărute în familia lor a fost faptul că Alex nu se dedică pe cât și-ar fi dorit Simina, copilului lor și vieții lor de familie.

Simina, mărturisiri emoționante din culisele căsniciei sale cu Alex Zănoaga

În ediția de astăzi a emisiunii Teo Show, Alex și Simina Zănoag ă  urmau să ajungă în platou însă doar Alex a reușit să fie prezent doarece Simina a fost prinsă în trafic și nu a ajuns în platou ci a intrat în legătură directă prin Skype. Cei doi soți au mărturisit că au depășit problemele în casnia lor și își doresc să meargă mai deaparte că o familie unită și fericită de dragul fiului lor, Dominic.
Pentru că se apropie ziua de naștere a micuțului Dominic, la începutul lunii aprilie, Simina s-a emoționat teribil atunci când a vorbit despre fiul ei.

"Când mă gândesc mă iau emoțiile! Doar că de la el pleacă și certurile acum pentru că eu sunt foarte dificilă, multe mămici suntem foarte dificile și vrem că copii noștri să aibe tot ce trebuie! Când îi e foame să fie mâncarea acum! Alex este mai încet, nu este că mine, mămică și nu știe!",

a spus Simina cu ochii în lacrimi.

simina si alex zanoaga

Simina si Alex Zanoaga, dezvaluiri inedite din culisele casniciei lor

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pe de altă parte, Alex a ținut să sublinieze faptul că a decis să își schimbe programul astfel încât să fie mai mult timp acasă în preajma fiului lor și să o ajute mai mult pe soția sa. Tocmai pentru a evita sa se mai ajunga la certuri si probleme in casnicia lor. 

Întrebată ce cadou i-a făcut lui Alex pe 12 martie de ziua lui de naștere, Simina a mărturisit că nu a reușit anul acesta să îi cumpere niciun cadou însă ori de câte ori își dorește ceva această a spus că face tot posibilul să-i cumpere. Iar Alex a recunoscut cu sinceritate faptul că nu și-a dorit nimic în mod special în dar de ziua lui, ci doar să existe înțelegere și armonie de acum înainte în căsnicia lor și să fie o familie fericită.

"Să ne înțelegem atât! Altceva nu mi-aș fi dorit! Ne înțelegem, dar să ne înțelegem în continuare, nu o luna da, două săptămâni nu!", a spus Alex Zănoaga.

Citeste si: Simina Loica și Alex Zănoagă se gândesc la un frățior pentru Dominic?! Declarații în exclusivitate despre al doilea copil

Citeste si: Simina Loica, în hohote de plâns în timp ce vorbea despre drama prin care a trecut cu baiețelul ei, Dominic: "Mi-am dat semnătura că îl duc la alt spital"

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Simina Loica, în hohote de plâns în timp ce vorbea despre drama prin care a trecut cu baiețelul ei, Dominic: "Mi-am dat semnătura că îl duc la alt spital"

Luptă strânsă în Brazilia: se anunță un tur doi al alegerilor cu adevărat incendiar între Lula da Silva și Jair Bolsonaro

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Simina Loica, dezvăluiri ireale: "Îmi spun că Dominic, copilul meu este al lui Jador!" Mărturisiri incendiare din spatele culiselor relației cu Jador

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies