Simina, devastata de tristete! "Nu merita, ca nu este barbat!" Iata cine a dezamagit-o atat de tare incat a izbucnit in plans!

Simina a cedat nervos si a izbucnit in plans dupa ultima dezamagire suferita in dragoste din cauza lui None.

Aflate in casa fetelor, intr-un moment de sinceritate, Simina si Raluca au vorbit despre marile dezamagiri suferite in dragoste pe intreg parcursul lor in emisiune.
Pe de o parte, Simina s-a aratat extrem de suparata din cauza celei mai recente dezamagiri suferite din cauza lui None, venite la scurt timp dupa despartirea trista de Jador, care i-a pricinuit mare durere.

"Nu merita, ca None nu este barbat! Nu o inteleg pe Bianca de ce a asteptat atat pentru el! Nici tu nu o sa rezisti aici! Te afecteaza ce zic toti!", a spus Simina.

Pe de alta parte, Raluca si-a exprimat si ea nemultumirea fata de baietii din casa "Puterea dragostei", despre care a afirmat ca nu sunt barbarti din cauza comportamentului adoptat.

Citeste si: Apar noi restricții în România? Raed Arafat face marele anunț - capital.ro

Citeste si: Ce face Razvan, fostul concurent de la "Puterea dragostei", de cand a revenit in tara! Iata cum a fost surprins!

"Niciunul dintre ei nu e barbat! Daca Hamude, cel care se crede cel mai destept si cel mai matur, zice pe holuri ca eu am jucat teatru! Isi bat joc de mine, ca am eu o problema de sanatate? Astia nu se numesc barbati, care sunt aici, crede-ma! Altceva decat faima si sa se afirme nu exista!", a spus Raluca.

Citeste si: Momente incendiare in casa "Puterea dragostei"! Bogdan a dansat lasciv pentru Raluca! Iata de la ce anume a plecat totul si cum a reactionat Ricardo!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies