Simina de la Puterea Dragostei, goală sub duş lângă o altă femeie! Bruneta vorbeşte despre imaginea care a şocat România! "Nu îmi plac fetele"

Simina de la Puterea Dragostei, goală sub duş lângă o altă femeie! Bruneta vorbeşte despre imaginea care a şocat România!


In articol:

Fanii înfocaţi ei emisiunii "Puterea Dragostei" care sunt membri ai grupurilor dedicate acestei emisiuni au văzut, cu siguranţă, poza în care Simina apare goală sub duş alături de o femeie.

Citeste si: Alex Zanoaga, reactie nervoasa neasteptata, fata de Simina! Afla ce anume i-a provocat din nou gelozie si ce pedeapsa risca sa primeasca, ASTAZI, intr-o editie incendiara "Puterea dragostei", de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Imaginea respectivă, lesne de dedus, a stârnit o adevărată "furtună" printre fanii brunetei, Simina fiind una dintre cele mai iubite concurente de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Vestea momentului pentru cei care au card la bancă: NU faceți asta! Vă anunță că ei au plătit deja - capital.ro

Citeste si: Puterea Dragostei - "Mai Jador, tu ai amanta! E fericit de parca e ziua lui". Mocanu i-a schimbat viata Manzului

Simina de la Puterea Dragostei, goală sub duş lângă o altă femeie! "Recunosc, în poza respectivă sunt eu"

Ei bine, după ce au văzut poza cu preferata lor şi o altă urmaşă a Evei dezbrăcate, una lângă alta, unii susţinători au întrebat-o pe protagonista noastră dacă este atrasă de femei.

Până la urmă tânăra a răbufnit şi a scris un mesaj prin care a mărturisit care este adevărul din spatele fotografiei "fierbinţi" care face înconjurul internetului.

Citeste si: Iancu, noul concurent de la "Puterea dragostei", s-a integrat perfect in casa baietilor! Iata cum a fost surprins cantand alaturi de Alexandru Bobicioiu, spre amuzamentul celorlalti colegi!

"A apărut o poză cu mine la duş. Nu mă simt în niciun fel. Recunosc, în poza respectivă sunt eu. A fost o joacă între fete. Ţin să precizez că nu îmi plac femeile. A fost pur şi simplu o joacă şi atât. Voi mă cunoaşteţi foarte bine şi cred că vă daţi seama că spun adevărul", le-a spus Simina fanilor ei.

Frumoasa brunetă i-a rugat de asemenea pe cei care susţin alţi concurenţi din casă să nu îi mai înjure familia. Aici s-a referit în special la fanii lui Jador care, într-o perioadă, erau extrem de agresivi în scris cu fosta iubită a solistului.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies