Razboiul dintre Simina si Jador continua mai aprig ca niciodata! Simina a lamurit totul despre zvonul ca ar fi insarcinata! Iata cum a reactiona Jador!

Cearta teribila dintre Simina Jador a izbucnit din nou.

Simina si Jador au avut o relatie de scurta durata in casa "Puterea dragostei". Desi povestea lor parea ca are sanse sa se concretizeze totul avea sa se termine dupa ce Jador a fost eliminat din emisiune. La scurt timp dupa despartirea de Jador, Simina si-a indreptat atentia catre Alex Zanoaga. Intre cei doi s-a infiripat o idila care treptat s-a transformat intr-o relatie. Lucrurile au inceput sa se tulbure intre Simina si Alex odata cu revenirea lui Jador in casa "Puterea dragostei", cand acesta a incercat de multe ori sa ii demonstreze Siminei ca inca mai are sentimente pentru ea.

Citeste si: Roxana, gest extrem impotrva rivalei sale, Ana-Maria! Afla la ce anume recurge concurenta pentru a o pedepsi pe cea care i-a furat inima lui Bogdan Mocanu, ASTAZI, intr-o editie incendiara "Puterea dragostei", de la ora 17:00, la Kanal D!

Intre timp, in casa iubirii a inceput sa circule zvonul ca Simina ar fi însărcinată, spre uluirea tuturor.
Din spusele Siminei, se pare ca ea ar fi aflat vestea despre posibila ei sarcina de pe internet, desi ea a sustinut ca i-ar fi marturisit doar lui Jador aceste speculatii.


Extrem suparata pe Jador, Simina i-a reprosat in fata tuturor ca el a raspandit zvonul in mediul virtual.
"Ca si cum a venit de la mine, ca el nu stia! Voiam să spun azi în emisiune ca Jador dă informații. Doar lui i-am spus ca sunt însarcinata, dar nu sunt însarcinata, să vad ce spune!", a spus Simina.

"Dacă era gravida, era cu mine! Da, mai, e gravida!", a spus Alex Zanoaga.

"Eu am întrebat cui ai dat tu informația. Nu au făcut asta nici None, nici Andy. Conversațiile dintre mine și None nu au ajuns niciunde, jos pălăria pentru el, că nu le-a dat. Cum sa fi dat eu aceste conversații? Tu nu simți să recunoști. poate am făcut eu printscreen. Tu ai spus că eu pun oamenii să te înjure. Eu nu i-am pus să îl înjure pe el!", a spus Simina.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate