Simina, confesiuni neasteptate! "Imi place de el ca este matur!" Ce baiat i-a atras atentia si ar fi vrut sa il cunoasca, dar s-a temut de un eventual refuz! Iata despre cine este vorba!

Simina a dat cartile pe fata si a recunoscut ca i-a placut si de None, insa s-a temut sa se apropie de el pentru a nu fi respinsa precum Bianca, Roxana, sau Andreea.

Intr-un moment de sinceritate, in vreme ce discuta intre patru ochi cu Roxana, Simina a recunoscut ca i-a mai placut de unul dintre baieti atunci cand a pasit pentru prima data in casa "Puterea dragostei".
Simina a marturisit ca cel care i-a atras atentia cu felul lui de a fi si de a da sfaturi cu o maturitate aparte, este nimeni altul decat None. Insa acesta nu s-a apropiat mai mult de el pentru a-l cunoaste mai bine deoarece s-a temut de un eventual refuz din partea lui, asa cum au patit Bianca, Roxana si Andreea.


"Pe None e gelos tare, Jador! A zis ca se vede in ochii mei ca imi place de None! Mie imi place de None ca este foarte matur atunci cand da un sfat sau cand intra intr-o discutie! Nu am zis ca am venit sa il cuceresc pe None! Doar il apreciez ca om! Imi place de el cum este ca om! Daca imi doaream ceva spuneam de la inceput! Doar eu niciodata nu am primit asa refuz si de asta nu mi-am dorit sa-l cunosc! Stiam ca e mai pretentios! Nu-mi place sa fiu refuzata!", a spus Simina.

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate