Simay Barlas, Damla, din "Nemilosul Istanbul": "Sunt pasională ca o femeie Taur!"

,

Simay Barlas, cea care dă viață personajului Damla în serialul "Nemilosul Istanbul", difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, promite sa devina una dintre cele mai valoroase actrite ale Turciei si nu numai. La cei 22 de ani, Simay a jucat deja în patru seriale de succes, debutând pe micul ecran când avea doar 16 ani. Publicul din România o știe din îndrăgita producție ”Furtună pe Bosfor", unde a interpretat rolul tinerei Oyku.

Frumoasă și mai ales cameleonică, atât în ceea ce privește înfățișarea, cât și în abordarea rolurilor pe care le interpretează, Simay Barlas spune că autenticitatea ei vine dintr-un exercițiu empatic, ea încercând să își însușească trăirile personajelor sale, inclusiv pe cele ale Damlei, mai ales că viața sa reală a fost la polul opus față de provocările personajului din serial.

"Nu exista asemanari intre mine si Damla,  o pot înțelege prin empatie. De aceea nu mi-a fost atât de greu să mă obișnuiesc cu ea.(...) Ce pot spune despre mine este dragostea mea pentru tatăl meu este foarte puternica. Am fost unul dintre copiii norocoși care puteau să vină acasă acoperiți de praf după ce se jucau pe stradă, fără să fiu mustrată. Imaginația era unul dintre <prietenii> mei apropiați. Mi-a plăcut să visez. Eu am avut o copilărie distractivă și fericită"  a declarat frumoasa actriță publicației gazetemizmir.com.

Crescută cu multă dragoste, Simay a fost întotdeauna încurajată să își urmeze visurile. Are opinii puternice despre viață și despre relațiile sănătoase care se stabilesc între oameni, de la cele profesionale până la cele personale. A declarat că își iubește profesia dar și familia, prietenii și colegii.

"Sunt pasională ca o femeie Taur (este  născută în ziua de 5 Mai – n.r.) 

și la fel de încăpățânată, trăsătură pe care o transform de cele mai multe ori într-o calitate.  Din păcate, când ne uităm la relațiile din ziua de astăzi, vedem că oamenii sunt egoiști. Dar când vine vorba de un sentiment care este pur, curat, magic și real ca dragostea, rațiunea și analiza la rece nu-și mau au rostul. Iubirea nu este o relație bazată pe interese și astfel de calcule fine nu pot fi făcute într-o astfel de legătură",  a subliniat Simay Barlas în interviul acordat publicației din Turcia.

 

Cu siguranță tânăra actrița va ajunge în topul actrițelor de succes din Turcia și nu numai, fiind mereu dornică să învețe, mereu  pasionată de ceea ce face.

Pentru Simay Barlas "actoria este o aventură fără sfârșit", așa că nu ratați evoluția sa din serialul "Nemilosul Istanbul", difuzat de luni până vineri, începând cu ora 20.00, la Kanal D

 

Citește-ne pe
Citește și:

„Nehir”, o poveste incredibilă despre supraviețuire și destin, are premiera luni, 26 iulie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Viktor Orban refuză banii din PNRR-ul Ungariei, dacă UE pune condiții privitoare la legea anti-LGBT

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

Ce crede actrița Ayda Aksel despre Azize, personajul său din „HERCAI”: „Mi-a fost foarte teamă”

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Hercai”, Azize, "pusa la punct" de Nasuh!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies